ושיח אברהם PCO

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• ושיח אברהם PCO
    אגדה
    07/03/2008

שלום
    רציתי לדעת האם שיח אברהם הינו מועיל לעניין שחלות פולציסטיות ?
    כמו כן, בחליטה מהי הכמות והתדירות המומלצת בד"כ?
    האם יש עוד צמחים שיכולים לעזור?
    שבת שלום ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ושיח אברהם PCO

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיח אברהם

איה הוד
    07/03/2008

שלום אגדה,

התשובה היא בהחלט כן!!!
    אך לצערי זה רק כחלק מהפורמולה ורק חלק מהטיפול.

שחלות פוליציסטיות יכולת להתפתח גם עקב הפסקה בבת אחת של גלולות למניעת הריון וניתן לתת טיפול מונע.

ב- PCO , יחד עם שיח אברהם, אני לוקחת בחשבון שילוב של צמחים כגון
    paeonia
    glycyrrhiza - מועשרת בגליצריזין
    serenoa
    angelica sin
    ועוד צמחים בהתאם למצב האישי.

כמובן שיש להקפיד על מה שנכנס לפה.

אני לא ממליצה על שיח אברהם בעת נטילת הורמונים, כולל גלולות למניעת הריון מאחר ולא ,תהיה לו השפעה מלאה.

אני שולחת לך כאן קישור על שיח אברהם:
    [a href='http://www.bara.co.il/sections/catalog/index.asp?catalogID=3&productsGroupID=36&productID=533' id='link']http://www.bara.co.il/sections/catalog/index.asp?catalogID=3&productsGroupID=36&productID=533[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיח אברהם

טל
    07/03/2008

היי,
    אני נטלתי אנגליקה סינית (דונג קוואי) בכמוסות לתופעות קדם מחזור ולא עזר לי, לדעתי אפילו הזיק לי.
    בנוסף כשהייתי בחנות שאלתי לגבי החליטה של שיח אברהם, נאמר לי שהשפעתו בחליטה כמעט אפסית. כלומר החליטה מאד חלשה והאפקט הוא רק בכמוסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

איה הוד
    07/03/2008

הי לי,

ובכן יש לי עבורך כמה דברים:

1. נכון - ישנם צמחים שהשפעתם בחליטה אינה חזקה כמו במיצוי צמחים אלכוהולי מרוכז המכונה גם "טינקטורה" או כמו אקסטרקט יבש מרוכז של צמח מרוכז בכמוסות.

2. הרבה אנשים קונים דברים בבתי טבע או בתי מרקחת (בדרך כלל מעדיפים את הדברים היותר זולים) ואחר-כך מתפלאים למה זה לא עזר. חשוב מאוד להבין שבצמחים יש חומרים פעילים שהם עושים את העבודה. כאשר קונים צמח בחנות - אף פעם אין לדעת מה עבר על הצמח הזה עד שהוא הגיע לכמוסה או לבקבוק וכמה חומרים פעילים נשארו בו בכלל. לפעמים חברות לתוספי מזון מעדיפים חומרים זולים יותר ולא בהכרח חומרים איכותיים, הצמחים יכולים לעבור בתנאי חום או אחסון קשים ועד שהם מגיעים למוצר הסופי לא נשאר מהם כלום פעיל.

מה שאי מנסה לומר - שורה תחתונה:
    צריך לדעת מה לקנות ואיפה לקנות. האיכות של הצמח קובעת מאוד.
    אבל אני אומר יותר מכך, יש מקצועיות רבה וחשיבות רבה בקטיפת ומיצוי הצמח: צריך לדעת מתי לקטוף אותו, כלומר באיזה עונה - כי לכל צמח יש זמן שיא שבו הוא מכיל הכי הרבה חומרים פעילים ואחרי שיודעים מתי לקטוף אותו צריך לדעת איך למצות אותו כדי שהחומרים הפעילים שבו לא יהרסו וכדי שהוא ישמור על איכות מצויינת ובאמת ישפיע על הגוף.

3. מי שמטפל בצמחי מרפא ברוב המקרים יודע שאין להשתמש בצמח בודד אחד כדי לטפל בבעיה. אנשים שעושים זאת על דעת עצמם הם אנשים שחושבים שצמחי מרפא עובדים כמו הרפואה הקונבנציונלית כלומר: כואב לך הראש? - קח אקמול....כאבי מחזור? - קחי אנג'ליקה סינית...
    זה לא עובד כך ברפואת הצמחים.
    יש להרכיב פורמולה מכמה צמחים שמותאימים בשיא המקצועיות לאדם עצמו לאחר תשאול נרחב ומקיף. הצמחים בפורמולה משלימים זה את זה ומעצימים את ההשפעה.

4. זמן, זמן, זמן, מינון מינון מינון -
    אנשים רבים שבאים אלי אומרים לי: "לקחתי צמח כזה וכזה או ויטמין כזה וכזה וזה לא עשה לי כלום"
    בבירור של שנייה מסתבר שהם נטלו מינון מגוחך (לא תמיד מה שרשום על הקופסא זה המינון שצריך להלקח - מינון מותאם אישית לבעיה ולאדם וההנחיות על הקופסא הן מאוד כלליות) ובנוסף נטלו את הצמח חודש-חודשיים - שלושה. והרי ידוע שצמחי מרפא לא בהכרי עובדים במיידי - שוב, אין זה רפואה קונבנציונלית. בייחוד כאשר מדובר במערכת ההורמונלית שאת ההשפעה של הטיפול אפשר להתחיל לראות גם אחרי מספר מחזורים. לכן יש להעזר בהמון סבלנות ולדעת מה לקחת , וכמון כמובן לא פחות חשוב - כמה ומתי לקחת (גם לזמן הנטילה יש חשיבות והוא הומתאם אישית לאדם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

טל
    07/03/2008

מסכימה עם כל מילה!!!!

1. אני נוטה לקנות מהחברות הידועות, המוכרות ולא מחברות קטנות ואנונימיות.
    2. קניתי בהמלצת הנטורופתית בחנות.
    3. היא הדריכה אותי לגבי המינון.
    4. תמיד עדיף נטורופתית בטיפול אישי, טיפול משולב עם יעוץ תזונתי ודיקור.
    ולא תשאול על רגל אחת בחנות. דרך אגב , לא תמיד המוכרים / המוכרות בפארמים "מומחים" בצמחי מרפא. יש הבדל בין ידע בתוספי מזון, וויטמינים, הכרת המוצרים לבין לימודי צמחי מרפא בצורה רצינית ומעמיקה.

בכל אופן, מחזקת את דברייך שיש להגיע ליעוץ אישי ולא לחפש קיצורי דרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :-)

איה הוד
    07/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו