מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיער דלילליליאן16/05/2007
שלום .
בצעירותי היה לי שיער מלא מתולתל ובריא .לאחר הלידות 5 במספר
השיער הפך לדליל ולא בריא .ואז התחלתי עים פנים צבעים וגוונים
ובכך הרסתי את המעט שנשאר לי .ועכשו הסתפרתי קצוץ מאוד
והמליצו לי למרוח כל יום שמן פישתן למשך שעה וזה אמור לחזק את הצמיחה והשורשים .האים יש משהו הזה ?
ואים לא אז בבקשה המליצי לי על משהו מועיל . תודה מראש ליליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן פשתן מצויין..
לאור נהלל16/05/2007רצוי גם לשלב פשתן טחון טרי באוכל : בסלט או יוגורט...
נסי גם את מה שכתבתי לריטה בעניין נשירת שיער והצמחתו מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור חן חן.
ליליאן17/05/2007לאור תודה על הטיפים אני אנסה אותם בתקווה שאני אצמיח שיער שופע.
אבקש את עזרתך בעוד בעיה מיגרנה. אני בטוחה ששמעת על התופעה הנוראית שפשוט הורסת כל חלקה טובה.אז ככה אני מעשנת כבדה וכן לעיתים אני שותה אלכוהול אבל שמתי לב שבדרך כלל אני מקבלת מיגרנה רק שייש לי יום ארוך בעבודה ואני חוזרת בשעות אחר הצהריים .
ואז הסיוט מתחיל הכאב ברקות ולחר מכן הבחילה ואני פשוט לא יכולה לנשום מרוב כאב .אים יש לך משהו שאני יכולה לקחת בתור מניעה אני אשמח לנסות .
שוב תודה ליליאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבות למיגרנה די ברורות...
לאור נהלל20/05/2007הזכרת אותן בעצמך...אין לי עיצות שיפתיעו אותך..נסי פשוט ביום ארוך כזה לשתות הרבה מים ולאכול מעט ובריא ... תה מרוה ולואיזה...
עיפות עישון ואלכוהול ... את צריכה להיות הרקולס בשביל לא לחטוף מיגרנה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)