איך לטפל בבצקות ברגליים?

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• איך לטפל בבצקות ברגליים?
    פנינה
    18/02/2013

בדקתי, ואין לי בעיה בלב.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לטפל בבצקות ברגליים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לטפל בבצקות ברגליים? - תגובה

איה הוד
    21/02/2013

שלום פנינה,

ראשית, חשוב ביותר לערוך בדיקות כדי לנסות להבין את המקור לבצקות. הן לא מופיעות סתם כך וחשוב לאתר את הגורם. כך יותר קל לטפל.

ניתן לשתות חליטת סרפד ומיצים ירוקים המכילים פטרוזליה וסלרי שמשתנים ומורידים נפיחות ולעבור לתזונת ניקוי בליווי מקצועי.

בהצלחה!
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז...

פנינה
    21/02/2013

שלום, איה, ותודה.
    אילו בדיקות לעשות? את הלב בדקתי, אין בעיה.
    בלוטת התריס שלי הייתה בתת-פעילות, אבל טופלתי בדיקור סיני ובהומאופתיה, והיום הבדיקות תקינות. האם זה קשור לבצקות? ואם בלוטת התריס תקינה, למה עדיין יש לי בצקות?
    כמעט בכל בוקר אני שותה שייק ירוק, גם עם פטרוזיליה. (אשתה גם תה סרפד.) אני שותה גם תה ירוק, ובכלל רוב התזונה שלי בריאה (ככל שאני מבינה).
    למה הכוונה בתזונת ניקוי? הרבה ירוקים? אולי צום מיצים?
    רוב תודות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז... - תגובה

איה הוד
    21/02/2013

הי יקירה,

מצויין! עשי זאת (סרפד)

לצערי, כל תשובה שאתן לך פה היא בגדר ניחוש בלבד.
    האם הרופא שלך לא יודע אילו בדיקות צריך?

אני מרגישה שמדקר סיני טוב יוכל לאבחון את הגורם (על פי התורה הסינית כמובן) וזה יכול לסייע. הדיקור מצויין לך.הייתי חוזרת לדיקור שבעבר עזר לך לבלוטה למטרת טיפול בבצקות.

אם את מקפידה על אכילה בריאה ושיייקם ירוקים אז יכול להיות שאת כבר ניזונה מ"תזונה מנקה".
    שימי לב להימנע גם מחיטה וראי אם יש השפעה.

מקווה שעזרתי
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו