מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פסוריאזיסריטלין14/03/2013
אני בת 33 בפעם הראשונה הופיע לי פסוריאזיס בקרקפת מתפשטת ובילתי נסבלת מגרדת ועם קליפות עבות איזה פיתרון טיבעי יש?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
פסוריאזיס17/03/2013אנא תענו לי תשובה מהירה אני כבר משתגעת מהגירודים והקליפות בקרקפת להזכירכן זו פעם 1 שאני סובלת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס - תגובה
שירי חבקין18/03/2013שלום רב
פסוריאזיס היא סוג של תגובה אלרגית
לכן ראשית עליך להחליף את השמפו והמרכך
לבדוק איזה מאכלים גורמים לך להחמרה של המצב
ולעשות שינויים בתזונה לכזאת שאינה אלרגנית.
בשלב ראשוני מומלץ מאוד להפחית ולהמנע
ממוצרי חלב
גלוטן
סוכר
כל מה שמעובד ומטוגן
שנית מומלץ מאוד לגשת לטיפול בשיטה הסינית
שזה אומר דיקור, צמחי מרפא ושינוי תזונה.
שלישית כעזרה ראשונה את יכולה לפנות אלי
יש אצלי שני מוצרים שיכולים להקל על הגירודים והתסמינים
סבון נים
משחת נוני.
בהצלחה ואל ייאוש
שירי
046934349* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה דברים שמקלים עליי.
שירלי24/03/2013גם אצלי זה הופיע לפני שנתיים בערך וזה היה מאד לא יפה וגרד ומעצבים גם הייתי עסוקה בזה כל הזמן וניסיתי לקלף את השכבה העליונה מה שלא ממש עזר. דבר ראשון, תנסי להבין מה גורם לזה, לבד או בהתייעצות עם רופא ואז תתרחקי מהגורמים האלה וככה תקלי על ההתקף ועל החריפות שלו. כשאני התייעצתי עם רופא עור הוא הציע טיפול סטריאודלי, מה שלפעמים מחריף את המצב, אז העדפתי להתאזר בסבלנות ולחפש חלופה טבעית. אבל כמו שכתבו לך כאן, אין קסמים וזה לוקח זמן. אני נוטלת סלדרין (את של סולגאר) שממש מקל עליי והגדיל את המרווחים בין ההתקפים והם גם פחות קשים. שווה לך להתייעץ פרטנית עם נטורופת או מטפל בתחום אחר, שאת סומכת עליו שייעץ לך ולנסות לדחות טיפול תרופתי אם את יכולה (כמובן תוך התייעצות עם רופא). חג שמח ובריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פסוריאזיס - תגובה
איה הוד11/05/2013יקירה,
אנ עצמי נולדתי עם פסוריאזיס וסבלתי ממנו שנים רבות, טיפלתי באנשים רבים עם פסוריאזיס והיום אני יכולה לומר לך בצורה חד משמעית שהטיפול חייב להתייחס לגורמים רגשיים אחרת קשה מאוד להיפתר מזה.
אפשר להעזר בטיפול חיצוני עם קרם לקרקפת ושמפו של חברת קמדיס (פסו-מדיס).
(זה רק חלק מהטיפול השלם הפנימי)
כמובן שיש חשיבות אדירה למעבר לתזונה אנטי דלקתית והיפו-אלרגית וחשוב ביותר לעשות שימוש בצמחי מרפא אנטי-דלקתיים, צמחים עוריים וכבדיים (חייבים לטפל בכבד בפסוראיזיס).
ממליצה על 3 דברים בשביל התחלה:
לשתות הרבה מים
ליטול כמוסות כורכום
לקחת אומגה 3
בריאות
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פסוריאזיס - תגובה
איה הוד24/09/2013הי יקירה,
אני עצמי עם פסוריאזיס בקרקפת מגיל ינקות.
עברתי את כל סוגי הטיפולים ולכן אני יכולה לומר לך
שמעבר לדברים הנהדרים שהציעו לך כאן, עלייך להבין שהמצב קשור ישירות למצב נפשי ולכן חשוב לתת מענה לנושא הזה.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)