טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ראשית, אם מדובר בתהליך דלקתי אקוטי וקשה במיוחד, לא הייתי שוללת טיפול אנטיביוטי. בעת נטילת אנטיביוטיקה יש המון דברים שניתן לעשות כדי למנוע את נזקיה כגון נטילת פרוביוטיקה גם לאחר סיום האנטיביוטיקה.
אם מדובר במשהו כרוני זה כבר משהו אחר.
אני ממליצה בחום לגשת למטפל בצמחי מרפא והומוטוקסיקולוגיה מאחר וישנם צמחים שיכולים לסייע רבות למצב זה.
בנוסף, אין לזלזל בכוח התזונה לגרום ולהחמיר בעיות בריאות. לכן, במצב זה, ולמעשה בכל מצב דלקתי בגוף, אני ממליצה להמנע עד כמה שאפשר ממזונות המחמירים מצבים דלקתיים בגוף כגון מוצרי חלב ובשר.
שבת שלום, איה
.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר