אקנה של גיל 30

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אקנה של גיל 30
    שרית
    15/03/2008

שלום אני בת 33 ובחודשים האחרונים אני סובלת מאקנה בפנים באופן חמור. אני לא רוצה להשתמש בראוקטן בשל תופעות הלוואי שלו ובשל העובדה כי אני מתכננת הריון בתקופה הקרובה. האם החימר הירוק שיעצתם לחטטים שנשארו מאקנה מתאים גם לטיפול באקנה או שמא יש לכם תרופת סבתא אחרת.

בברכה,
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה של גיל 30

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה

איה הוד
    15/03/2008

שלום שרית,

לחימר יש שימושים מדהימים גם חיצונית לאקנה ולגם פנימית לבעיות שונות במערכת העיכול ודלקות.
    הוא מאוד מתאים למצבך.
    ישנו מוצר ייחודי בשם "פרופרג'יל" המכיל בתוכו 2 סוגי חימר (אפור ולבן) יחד עם פרופוליס ועוד חומרים חשובים. המוצר מגיע בצורת כמוסות מאחר והוא משמש גם לטיפולים פנימיים. כדי למרוח אותו על הפנים יש לפתוח את הכמוסה, לרוקן את התוכן האבקתי שבה, לטפטף מעל האבקה כמה טיפות מים חמימים ולערבב כדי ליצור משחה אותה מורחים.

אני ממליצה בחום גם על השימוש הפנימי בבליעה של המוצר מאחר ואקנה הוא רק סימפטום חיצוני למשהו פנימי שיצא מאיזון.

שבוע מקסים,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו