מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקנה של גיל 30שרית15/03/2008
שלום אני בת 33 ובחודשים האחרונים אני סובלת מאקנה בפנים באופן חמור. אני לא רוצה להשתמש בראוקטן בשל תופעות הלוואי שלו ובשל העובדה כי אני מתכננת הריון בתקופה הקרובה. האם החימר הירוק שיעצתם לחטטים שנשארו מאקנה מתאים גם לטיפול באקנה או שמא יש לכם תרופת סבתא אחרת.
בברכה,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקנה
איה הוד15/03/2008שלום שרית,
לחימר יש שימושים מדהימים גם חיצונית לאקנה ולגם פנימית לבעיות שונות במערכת העיכול ודלקות.
הוא מאוד מתאים למצבך.
ישנו מוצר ייחודי בשם "פרופרג'יל" המכיל בתוכו 2 סוגי חימר (אפור ולבן) יחד עם פרופוליס ועוד חומרים חשובים. המוצר מגיע בצורת כמוסות מאחר והוא משמש גם לטיפולים פנימיים. כדי למרוח אותו על הפנים יש לפתוח את הכמוסה, לרוקן את התוכן האבקתי שבה, לטפטף מעל האבקה כמה טיפות מים חמימים ולערבב כדי ליצור משחה אותה מורחים.
אני ממליצה בחום גם על השימוש הפנימי בבליעה של המוצר מאחר ואקנה הוא רק סימפטום חיצוני למשהו פנימי שיצא מאיזון.
שבוע מקסים,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)