מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה בשחלה ימניתאור03/11/2013
שלום,לאורך כבר תקופה ארוכה יש לי ציסטה קבועה בשחלה הימנית,היא נעלמת וחוזרת, הכאבים בלתי נסבלים כשהיא באה,ובנוסף התחילו לי כאבים חזקים בשדיים המלווים בדקירות, רופא נשים אומר לי שזה יעבור, אבל זה לא עובר כבר כחצי שנה ויותר.איזה תרופות סבתא יכולות לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה ימנית - תגובה
שירי חבקין03/11/2013אור היקרה שלום רב
התסמינים נשמעים מאוד לא נוחים
וכאלה המפריעים לאיכות חייך.
אני חושבת שיש להתעקש על בדיקות מקיפות
ולהתייעץ עם מומחה לרפואת נשים.
התשובה ״ זה יעבור״ אינה מספקת!!!
הייתי גם שוקלת טיפול משולב
ארוך טווח של כמה חודשים עד שנה
בדיקור סיני ושינוי תזונה לפי האיבחון של
המטפל. מנסיוני כאשר מדובר בבעיות
כרוניות כואבות זה לפעמים הדבר היחידי
שמביא תוצאות והקלה.
בהצלחה ובברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטה בשחלה ימנית - תגובה
איה הוד03/11/2013שלום אור,
אני יודעת שמה שאני הולכת לשאול אותך עכשיו ישמע ממש מוזר, אבל מאחר ולמצבים כאלה יש גם אלמנט רגשי - נסי לחשוב האם יש בחייך קונפליקט פנימי רגשי כלשהו.
במצבים כאלה ברגע שהקונפליקט נפטר הבעיה נעלמת.
לגבי טיפול פיזי בגוף - כמו ששירי כתבה זה מחייב בירור מעמיק יותר.
וכמובן שהטיפול לא יכול להסתכם בטיפ שתקבלי פה בפורום מאחר והטיפול בציסטה בשחלה הוא מורכב ואישי וכולל הרבה מאוד דברים (יש לי ניסיון רב עם זה גם על עצמי וגם עם מטופלות).
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)