שלשולים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שלשולים
    רוני
    12/12/2013

איה שלום
    לפני כחודש וחצי עשיתי ניקוי רעלים בעצמי ללא ליווי והדרכה.
    אופן הניקוי:
    בוקר: חצי לימון, כפית שמן זית, מים פושרים.
    חצי כוס מיץ עשב חיטה טרי.
    שייק ירוק: סלרי, גזר, תפוח ירוק ופטרוזיליה.

ארוחת צהריים: בורגול או אורז מלא עם כורכום.

ביניים: שייק

ערב: שוב פעם בורגול או אורז מלא.

כמו כן לקחתי תוספים: כדורי מורינגה, שמן אורגנו ופרוביוטיקה.
    בזמן הניקוי הרגשתי מצויין עם אנרגיה ומרץ.
    גם הפסקתי עם עישון וקפה.
    לאחר הניקוי התחלתי לאכול רגיל ואף אכלתי אוכל הכי לא בריא כמו פיצות ובורקסים. כמו כן חזרתי לקפה ועישון.

מאז כבר 3 שבועות אני מתעוררת בבוקר עם כאבי בטן ואז רצה לשירותים ומשלשלת, שלשול מיימי.
    השלשול בדרך כלל פעם ביום היו ימים בודדים שאף 3 פעמים בבוקר!

לקחתי קל בטן 2 כדורים ליום אין שיפור. פרט לעיוותים והרעשים מהבטן שהשתפרו עם הקל בטן.

אני ממש מפחדת, לא יודעת מה זה? האם זה קשור לניקוי?
    יש לי יום ראשון טור לרופא.

באופן כללי אני בחורה בת 39 נשואה פלוס.
    רזה באופן טבעי. 1.61 48 קג.

הבטן נפוחה מאז המקרה ואני בחרדות עצומות!
    הרגשה כללית טובה פרט לחרדות והמחשבות שמעייפות אותי.

האם כל זה בגלל הניקוי?
    אשמח לחוות דעתכן.

יום טוב,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים - תגובה

איה הוד
    12/12/2013

שלום רוני,
    לא ניתן לדעת ללא תשאול ואבחון מה הגורם לשלשולים. זה יכול להיות הרבה דברים כולל גורמים רגשיים.
    יש פה בסיפור שלך כמה אלמנטים דרמטיים כולל הפסקת עישון וקפה בבת אחת - זה לא קל לגוף.
    אני חוששת שאחרי ניקוי להעמיס על הגוף בחזרה בבת אחת פיצות, בורקסים, סיגריות וקפה זה טראומה לא קטנה למערכת.

ממליצה לך לגשת לנטורופתית עם בדיקות הדם שלך והכי חשוב כרגע: לנשום עמוק ולהירגע.

חשוב לעשות ניקוי רעלים אך ורק עם ליווי מקצועי מנוסה. אני גם חושבת שיש מקום לתת מענה לחרדות, למחשבות הטורדניות ולפחדים שמציפים אותך מאוד.

בברכה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ניקוי רעלים

רוני
    20/05/2014

היי איה, להלן ההודעה שלי אלייך מחודש 12 בקשר לניקוי רעלים.
    אז זה ההמשך פניתי לרופאת המשפחה עשיתי בדיקות דם ספירה פלוס כימיה יצאו טובות.
    בדיקת דם לצליאק שלילית.

הייתי אצל גסטרו שתי הרופאות חושבות שזה מעי רגיז אבל בכל אופן חודש הבא יש לי קולונסקופיה (מתה מפחד).

מה שרציתי לומר לך שכבר 3 חודשים כמעט השלשולים פסקו והקיבה הרגילה חזרה. קיבה רגילה לחלוטין אבל פעמיים ביום.
    3 חודשים היה מעולה ושקלתי לבטל אתה קולונסקופיה ופתאום מיום שישי האחרון הכל חזר. שוב שילשולים מיימיים בבוקר.

למה זה חזר אחרי 3 חודשים של קיבה סדירה???
    אגב אני נוטלת קולטל 3 פעמים ביום מאז המקרה.

אשמח לשמוע ממך.

רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ניקוי רעלים - תגובה

איה הוד
    20/05/2014

הי רוני,
    אין לי דרך לנחש למה זה חזר ללא היכרות עמוקה עם מצבך , עם בדיקות הדם ועם ההיסטוריה שלך.
    אולי אחרי קולונוסקופיה תדעי יותר.
    בכל מקרה, במצב של מעי רגיז נעים בין עצירות לשלשולים באופן לא עקבי ועל פניו ללא סיבה נראית לעין (אבל עם הרבה סיבות ברמה הרגשית - לא בהכרח המודעת).
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו