2 דברים לאתגר(-:

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• 2 דברים לאתגר(-:
    עידו
    02/04/2008

תודה רבה על העזרה(:
    יש לי עוד 2 דברים שאשמח לקבל עזרה .
    האחד יבלת גדולה ועיקשת ,אמרו לי שחלב תאנים למרוח 3 ימים יעזור האם זה סטיגמה או אמת?
    והדבר השני אקזמה ברגליים שמאד מאד עיקשת.ניסיתי מעיין מתכון של תרכיבים שמן וחומץ וכברלא זוכר מה עוד וניסיתי להשים את הרגליים במשך 10 דקות ולא הועיל
    בתודה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 דברים לאתגר(-:

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתגר קליל

איה הוד
    03/04/2008

הי איתן,

חלב תאנים - לא, זה לא סטיגמה - זאת אמת.
    אבל .....כן, יש אבל...
    כשהייתי צעירה היתה לי יבלת על היד שהציקה לי מאוד וחלב תאנים העלים לי אותה לגמרי תוך 3 ימים בלבד והיא לא חזרה. אך היתה יבלת אחרת שלה חלב התאנים לא עזר ואז נאלצתי לנקוט בשיטות אחרות - צריבה בחנקן נוזלי.

שורה תחתונה: לא כל יבלת היא אותו הדבר. אם אני לא טועה, חלב תאנים יעזור ליבלות בעלות אופי ויראלי.

לגבי האקזמה ברגליים - אני חושבת שהבעיה בטיפולים שניסית היתה שניסית טיפולים חיצוניים בלבד, כאשר הבעיה האמיתית מגיעה מבפנים.
    כדי לטפל במצב זה, יש לגשת לנטורופת שינחה אותך מה לא לאכול ויתאים לך תזונה - כן, בהחלט יכול להיות קשר הדוק למה שנכנס לך לפה לבין האקזמה.
    דבר נוסף, אני ממליצה על שתייה ג'ל אלוורה אמיתי מיוצב ללא אלואין - לאלוורה בשתייה יש תכונה מופלאה לטפל בבעיות עוריות.
    בנוסף, יש משחה בשם "אלו-פרופוליס" שעושה פלאים בשימוש חיצוני - אך תזכור שצריך לטפל גם מבפנים.

לפרטים נוספים תוכל לפנות אלי באופן אישי.

לילה טוב,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו