מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 2 דברים לאתגר(-:עידו02/04/2008
תודה רבה על העזרה(:
יש לי עוד 2 דברים שאשמח לקבל עזרה .
האחד יבלת גדולה ועיקשת ,אמרו לי שחלב תאנים למרוח 3 ימים יעזור האם זה סטיגמה או אמת?
והדבר השני אקזמה ברגליים שמאד מאד עיקשת.ניסיתי מעיין מתכון של תרכיבים שמן וחומץ וכברלא זוכר מה עוד וניסיתי להשים את הרגליים במשך 10 דקות ולא הועיל
בתודה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אתגר קליל
איה הוד03/04/2008הי איתן,
חלב תאנים - לא, זה לא סטיגמה - זאת אמת.
אבל .....כן, יש אבל...
כשהייתי צעירה היתה לי יבלת על היד שהציקה לי מאוד וחלב תאנים העלים לי אותה לגמרי תוך 3 ימים בלבד והיא לא חזרה. אך היתה יבלת אחרת שלה חלב התאנים לא עזר ואז נאלצתי לנקוט בשיטות אחרות - צריבה בחנקן נוזלי.
שורה תחתונה: לא כל יבלת היא אותו הדבר. אם אני לא טועה, חלב תאנים יעזור ליבלות בעלות אופי ויראלי.
לגבי האקזמה ברגליים - אני חושבת שהבעיה בטיפולים שניסית היתה שניסית טיפולים חיצוניים בלבד, כאשר הבעיה האמיתית מגיעה מבפנים.
כדי לטפל במצב זה, יש לגשת לנטורופת שינחה אותך מה לא לאכול ויתאים לך תזונה - כן, בהחלט יכול להיות קשר הדוק למה שנכנס לך לפה לבין האקזמה.
דבר נוסף, אני ממליצה על שתייה ג'ל אלוורה אמיתי מיוצב ללא אלואין - לאלוורה בשתייה יש תכונה מופלאה לטפל בבעיות עוריות.
בנוסף, יש משחה בשם "אלו-פרופוליס" שעושה פלאים בשימוש חיצוני - אך תזכור שצריך לטפל גם מבפנים.
לפרטים נוספים תוכל לפנות אלי באופן אישי.
לילה טוב,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)