מתוק

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מתוק
    מלי
    14/01/2014

יש לי משיכה חזקה למתוק ופחמימות ואני רוצה לרדת בין 3 ל5 לאירוע קרוב משפחתי המליצו לי בחנות טבע כמה דברים וני קצת מבולבלת אז ככה ספירולינה כרום ציה קונגק וגם גמגנה אני מקווה שכתבתי נכון אז מה מומלץ?במאמר מוסגר אכתוב שאני עושה פעילות מידי יום אירובית ואנאירובית וגם יש לי מודעות לאכילה בריאה אבל המתוק לא כל כך מרפה והורס את הכל מיואשת.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוק - תגובה

איה הוד
    16/01/2014

הי מלי

התכשירים שהוצעו לך לא רעים!
    אבל....
    את צריכה להבין שהם מטפלים בסימפטום ולא בשורש של הבעיה.
    ממליצה לך לבדוק מה המקור לצורך במתוק מלחתחילה - הנה כמה רעיונות:
    1. חוסר מספר בשתייה של מים. אנשים שלא שותים מספיק מבלבלים הרבה פעמים בין צמא לרעב והצורך במתוק גובר.
    2. עייפות - חוסר בשעות שינה (לפחות 8 שעות) או הרבה לחץ במהלך היום או כל דבר אחר שמתיש וגורם לעייפות גורם לצורך במתוק! הטיפול במקרה הזה הוא לא בצורך למתוק , אלא בעייפות ובגורמים לה.
    3. סטרס נפשי - פיצוי על ידי אכילת מתוק מרגיע מאוד בזמן סטרס. סוכר מתנהג בגוף שלנו כמו סם ממכר הרואין (זה לא חדש!). התמכרות כזו מצריכה טיפול בהתנזרות מוחלטת מסוכר לתקופה ממושכת.
    4. בעיות כמו אנמיה שמובילות לחולשה. הגוף מזהה את החולשה ונותן פקודה להכנסת אנרגיה מהירה וזמינה = כלומר מתוק, סוכר, שוקולד וכו'.

יש עוד סיבות שגורמות לצורך במתוק ואני פשוט ממליצה לטפל בשורש לבעיה ושהתכשירים שקיבלת יתמכו בתהליך ולא יהוו את הטיפול עצמו.

כרום מאזן רמות סוכר בדם ואמור לך בשל כך לרצות פחות מתוק. מניסיוני - זה לא עובד כמו שחושבים על הצורך במתוק.

ספירולינה - אני אוהבת אצות! הן מאוד עשירות בויטמינים ומינרלים וכלורופיל ומסייעות לגוף מאוד. אם את נוטה לסבול מקור זה לא יתאים לך.

צ'יה - נפלא!

קונג'ק - שירי מכירה אותו היטב.

ג'ימנמה - צמח נהדר שמסייע להפחתת הצורך במתוק. אני לרוב אוהבת לשלב אותו עם תערבת של עוד צמחים כדי לקבל משהו חזק יותר, אבל שוב - זה לא יכול לבוא במקום הטיפול בשורש .

ממליצה אם לא עשית בשנה האחרונה לבצע בדיקות דם מקיפות, כולל בלוטת תריס.

מקווה שעזרתי :)
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו