מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עור יבשטל04/04/2008
איה ושירי שלום שוב,
רציתי לדעת לגבי שומן בתוספים.
יש לי בעיות הורמונליות ולאחר ירידה במשקל , העור שלי מאד יבש ומקומט.
למרות שהירידה היתה איטית. ייתכן גם שכרגע זה ממזג אויר.
אני מורחת קרם גוף ומתקלחת עם סבון-שמן, לפעמים טובלת באמבט שמן תינוקות.
מה עדיף לבליעה: שמן דגים/ אומגה 3, טחינת זרעי פשתן, שמן נר הלילה, ויטמין E
או כל משהו אחר שידוע לכן. אשמח למינונים וטיפים.
כרגע אינני נוטלת כלום.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עור יבש
איה הוד06/04/2008לפי מה שאת מספרת יש מוצר שמתלבש בול: ממליצה על אומגלין
2 כדורים בוקר+2 ערב אחרי הארוחה לתקופה של 3 חודשים לפחות כדי לראות השפעה.
לא לשכוח לשתות המון מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגלין
טל06/04/2008
היי איה תודה.
הקימוטים בעור ואיבוד האלסטיות הם מהדיאטה.
היובש זה משהו שרק לאחרונה אבל הוא די חמור.
גם השיער הפך להיות יבש מאד (ממש " מטאטא").
אני אקנה את המוצר שהמלצת עליו.
אני רק זקוקה לדעת:
1. האם זה שייך לחברה מסויימת ?
2. ישנם מוצרי מדף שניתנים לקניה במינונים שונים (כמו ויטמין C לדוגמה)
האם אני צריכה לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי נטלי
איה הוד06/04/2008האומגלין שייך לחברת טבעוני.
לגבי השיער והמראה שלו - ממליצה בחום לשתות כל בוקר עשב חיטה או עשב שעורה או עשב דגנים
אפשר לסחוט טרי, אפשר לקנות מוכן באבקה (נקרה "גריון מגמה" - תקראי עליו באינטרנט) ואפשר גם בצורה של כדורים.
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ עשב חיטה
טל06/04/2008תודה.
1. מוצרי חב' טבעוני נמצאת בחנויות או רק לקנייה דרך האינטרנט?
2. התעניינתי לפני כמה שנים על מיץ עשב חיטה/שעורה, נאמר לי שאם לא שותים טרי בסחיטה עצמית, אין לזה הרבה תועלת. מה שנמכר ככמוסות, אבקה או נוזל קפוא, מאבד הרבה הרבה מהערך שלו .
הטעם והסחיטה העצמית די סרבלו אותי... אז ירדתי בזמנו מהנושא. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיץ עשב חיטה
איה הוד06/04/2008טבעוני נמצאים בבתי טבע וגם בתי מרקחת. אפשר להתקשר ישירות לחברה ולברר איפה הכי קרוב למקום מגורייך אפשר להשיג את המוצר.
עשב חיטה - נכון - אין כמו סחוט טרי.
אבל - אין כמו ניסיון ובדיקה ברמת הפרקטיקה - ולכן, אי אפשר להתווכח עם מה שאני רואה בקליניקה - הכדורים עובדים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי עשב חיטה/שעורה
טל06/04/2008איה יקרה,
1. רשמי לי בבקשה מה עדיף עשב שעורה או חיטה, כמה לקחת ביום ואם יש לך המלצה
מאיזה חברה לקנות.
2. כרגע קניתי אומגלין. ראיתי בחנות שיש לחברה אחרת את שמן הבוראז' 1000 מג' בכדור (טבעוני 350 מג'). האם יש הבדל בין 4 כדורים ביום לבין כדור אחד מרוכז ביום?
ושוב תודה על הכל
את מקסימה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוסות שמן נר הלילה
טל06/04/2008נזכרתי שהיתה לי עוד שאלה בנוסף לשתיים הקודמות.
בחנות שקניתי אומגלין, המליצו להוסיף גם כמוסות של שמן נר הלילה.
האם יש צורך לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמן נר הלילה
איה הוד07/04/2008ממש אין צורך!!!
על פניו זה אפילו אותו מוצר בדיוק - שניהם מכילים אומגה 6. אבל לאומגלין יש "טוויסט" חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעור יבש
שירי חבקין07/04/2008היי נטלי , ראשית אני ממליצה להמנע משימוש בשמן תינוקות
הוא דווקא מייבש ומכיל חומרים שאינם טבעיים בעליל!
השמנים המומלצים הינם שמן קלנדולה, חוחובה,
שמן רוז היפ ושמן אובליפיחה.
מסכימה עם איה לגבי השתיה המרובה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)