מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי..כנסו::פטריסיה06/04/2008
אני בת 15 ויש לי נשירה שאי אפשר לאמין רק נוגעים לי בשיער ונושרות 4-5 שערות מה אני צריכה לעושת??אם אני ניגשת לרופא או בית מרקחת אז זה סתם בזבוז כסף..?
אתם באמת חושבים שאספירין בתוך בקובוק שמפו יעזור לי??
ומה בקשר למסכה לשיער היא גם תעזור או שזה גם סתם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשירת שיער
איה הוד06/04/2008שלום פטריסיה,
על אספירין לא שמעתי.
על מסכות כן - והן יעילות ביותר אבל הן רק חלק קטן מהטיפול מאחר ובנשירת שיער יש לטפל גם מבפנים.
למשל, אם הנשירה נובעת מחוסר איזון הורמונאלי - יש לאזן את המערכת הזו בעזרת תזונה, צמחי מרפא, דיקור וכו'...
אם הנשירה היא בגלל דיאטה או חסרים תזונתיים או אנמיה - חשוב להתייחס לכך ולעזור לגוף להשלים את החסר.
באופן כללי, אני ממליצה לך כל בוקר לשתות עשב חיטה/שעורה/דגנים
שמכיל את כל הויטמנים והמינרלים האפשריים, מנקה את הגוף ומחזק (יש גם בכדורים)
אם הנשירה נובעת מסטרס, אז שום מסכה, ושמפו מיוחד לא יעזורו - יש לטפל בסטרס או בדאגות או בלחץ וכו'....
שורה תחתונה - יש הרבה מאוד גורמים לנשירה! צריך לגלות מה גורם ולטפל בגורם, אחרת הבעיה לא תפתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני:]
פטריסיה10/04/2008אולי אני צריכה לגשת לרופא ושיגיד לי מה הבעיה ?
כי אני אוכלת טוב ועכשיו התחלתי לשתות כוס חלב ואולי פעמיים ביום זה עוזר? וגם התחלתי לאכול קוטג' ... בשר אני אוכלת טוב ! מה בדיוק צריך לעשות בשביל שהנשירה תפסיק ? שמעתי גם שיש נשירה מקשקשים ויש לי מלא קשקשים פעם הייתי משתמשת בפינוק נגד קשקשים וזה לא עזר אז הפסקתי עכשיו אני משתמשת עם הוואי רגיל עדיף שמפו נגד קשקשים וגם איזה שמפו זה משנה?
תגידו לי את כל זה בבקשה כי אני לא רוצה שינשור לי יותר מדי שיער וכבר נשר לי מלא שיער זה התחיל השנה ועדין לא הסתיים אף פעם לא היה לי ככה,כאילו נשר לי השיער אבל לא עד כדי כך...
אשמח מאוד אם תעזרו לי ותודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נשירה
איה הוד10/04/2008הי פטריסיה,
על פי הגישה הנטורופתית הדבר האחרון שאת צריכה זה מוצרי חלב, והכי גרוע זה חלב לשתייה.
גם בשר הוא לא להיט מהבחינה הנטורופתית שמאמינה בגישה יותר צמחונית.
רופא לא בהכרח ידע לומר לך מה הבעיה, אבל את בהחלט יכולה ללכת להבדק ולעשות בדיקות דם.
קשקשים בהחלט לא תורמים לכל העניין, ואם זה כבר מגיע לעניין של עור הקרקפת אז את צריכה להמנע לחלוטין ממוצרי חלב, ולהשתמש בשמפו טבעי נגד נשירת שיער ו/או קשקשים - יש בבתי מרקחת - זה שמפו רפואי על בסיס טבעי בלבד!!! החומרים ששמים בשמפו רגיל נגד קשקשים הם חומרים לא בריאים!
העניין מורכב מידי בשביל לקבל עליו את כל התשובות בפורום.
גשי למטפל סיני או נטורופת לקבלת צמחי מרפא מתאימים ותזונה נכונה.
תוכלי להתחיל בטיפ שנתתי לך לגבי עשב חיטה - שתי אותו לאורך 3 חודשים לפחות
אם את בלחץ - שתי תה קמומיל והשתמשי גם בשמן לוונדר - שממנו תוכלי לפזר כמה טיפות על כרית השינה במיטה, או למרוח טיפה מתחת לנחיריים פעם-פעמיים ביום.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)