שאלה דחופה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    מישהי
    31/07/2014

שלום,
    אני לוקחת ELATROLET לטיפול בכאבים ולחץ בשלפוחית השתן. האם אפשר לשתות חליטות מצמח השבטבט בזמן שאני לוקחת את התרופה הנ"ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה

מישהי
    31/07/2014

האם הם לא סותרות זו את זו או שמשילוב זה יכולות להיות תופעות לוואי?הגברת תופעות הלוואי של ה ELATROLET ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

איה הוד
    01/08/2014

הי יקירה,
    לצמחים, כמו לתרופות, יכולות להיות תופעות לוואי. בהחלט כן!
    אין לי שום דרך לומר ספציפית במקרה שלך ללא היכרות מוקדמת, האם הצמח גורם לך לתופעות לוואי או שהמקור להן הוא אחר.

כאשר נוטלים צמחי מרפא יש ללכת לנטורופתית שלמדה את הנושא ויודעת איך , כמה , מתי לתת ולוקחת בחשבון תרופות שנלקחות ברקע כדי למנוע התנגשות.

בברכה,
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

איה הוד
    01/08/2014

שלום לך,
    למיטב ידיעתי אלטרולט היא תרופה נוגדת דיכאון וחרדה. נותנים אותה גם במצבים כמו פיברומיאלגיה ומצבים נוספים שישנה סברה שמושפעים מהנפש.
    השבטבט הוא צמח שנותנים, בין היתר, במצבים של דלקת בשלפוחית השתן, דם בשתן, בריחת שתן. זה צמח משתן ובעל פעילויות רבות. אם נוטלים אותו כצמח בודד לבדו לא כדאי לעשות בו שימוש מעבר ל 6 שבועות ברציפות.

לא ידוע לי על קונטאינדיקציה בין התרופה לצמח הזה, אך מומלץ להיוועץ במטפל שמכיר אותך ואת כל ההיסטוריה והרקע שלך. אני ממש לא בעד לקחת צמחים על דעת עצמך מבלי ידע רב בצמחי מרפא.

שבת שלום,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו