נשירת שיער

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    מולי
    25/12/2014

שלום,

רציתי לשאול האם יש איזשהי דרך לעצור נשירת שיער?
    לעודד צמיחת שיער?

אני גבר ובמשפחה זה איבוד השיער הוא די גנטי אבל אולי לא הכל גנטיקה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער - תגובה

איה הוד
    25/12/2014

שלום מולי,

יש לי המון מה להציע לנשירת שיער אך לצערי לא על רקע גנטי. אם הבעיה גנטית אולי ניתן להסתייע במטפלים בשיטת תטא -הילינג (אשמח להמליץ על מטפל טוב שאני מעריכה מאוד בפרטי אם תרצה).

אם אתה חושד שלא הכל על רקע גנטי אני מאמינה שתוכל להיעזר רבות במאמר מקיף שכתבתי בנושא "נשירת שיער, עד כמה זה יכול להלחיץ".

ובינתיים אשמח לחלוק כמה טיפים חשובים:
    1. השיער עצמו הוא חומר "מת". הדבר החי בשיערה הוא השורש שלה שנמצא מתחת לקרקפת ומקבל משם הזנה. לכן ישנה חשיבות גדולה לטיפול הפנימי: כמה מים אנחנו שותים ואיך נראית התזונה שלנו. טיפול שמתמקד חיצונית רק בקרקפת הוא לא טיפול יעיל בעיני.
    2. ישנם כדורים המכילים עשב חיטה, עשב שעורה, עשב אספסת או כדורים המכילים אצה כמו ספירולינה, אצה כחולה ירוקה ואף כאלה שמשלבים בתוכם גם את הספירולינה וגם ויטניה (צמח מדהים), כורכום, ג'ינג'ר ועוד.
    כדורים מהסוג הזה מאוד מזינים את הגוף ותורמים רבות במצבי נשירה!
    3. רוזמרין הוא אחד הצמחים הידועים שמסייעים בנושא נשריה וניתן לעשות בו שימוש כל עוד אינך סובל מלחץ דם גבוה. אפשר לחלוט אותו ולשתות כחליטה לאורך היום או ליטול בצורת טינקטורה מרוכזת, ואפילו לחפוף איתו (יש שמפו מיוחד מרוזמרין בבתי טבע וגם מסרפד שמיועדים לנשירה ולא מכילים חומרים בעייתיים)
    4. אם אתה נוהג לצבוע את השיער אז מומלץ להפסיק להתעלל בו עם חומרים כאלה.
    5. כדי לא להסתרק כשהשיער רטוב אלא רק כשהוא יבש.
    6. אם היית עם שיער ארוך סביר להניח שהייתי ממליצה גם לא למשוך אותו חזק בקוקו אלא להניח לו להיות משוחרר.

בהצלחה!
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת

מולי
    25/12/2014

אשאל עוד שאלה בהזדמנות זו,
    אני רזה וגם בריא בדר"כ אבל יש לי כרס קטנה שאני רוצה להוריד,
    מה שנקרא שומן בטני.

אשמח לקבל טיפים מנצחים להורדה של שומן בטני (קראתי היכן שהוא שקינמון עוזר) כמו כן שמעתי שלאכול כל יום כפית דבש עם חצי כפית כורכום(מעורבבים) זה עושה פלאים גם לדבר הזה וגם בכלל...

אשמח להתייחסותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

מולי
    25/12/2014

כתבתי כורכום אבל התכוונתי לקינמון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה - אשמח לתשובה....

מולי
    08/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת - תגובה

איה הוד
    08/01/2015

שומן בטני הוא תוצאה של רמות גבוהות של קורטיזול בגוף, חוסר בפעילות גופנית ותזונה קלוקלת. קורטיזול מופרש בזמני לחץ וסטרס ולכן מאוד כדאי לעבוד על נושא ההתמודדות עם סטרס. קינמון מסייע לאיזון רמות הסוכר בדם והרגישות לאינסולין ובכך הוא יכול להרגיע את הכמיהות למתוקים ויסייע לטפל בשומן הבטני.
    כמובן שחשוב מאוד גם לעשות פעילות גופנית אירובית, כולל בניית מסת שריר באיזור הבטן שתסייע לשריפה שומן במקום.

בברכה,
    איה הוד ניקולא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו