חימר

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• חימר
    לילך
    30/12/2014

האים טוב למרוח חימר על פסוראזיס בגוף ובקרקפת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חימר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חימר - תגובה

איה הוד
    07/01/2015

הי לילך,
    אני נולדתי עם פסוריאזיס (לפני עשרות שנים לא ידעו אפילו איך לקרוא לזה) ואני מטפלת באנשים עם פסוריאזיס. הניסיון שלי עם מצב זה כל כך גדול ולכן היה לי חשוב לכתוב לך שכל המשחות, כולל החימר הם נהדרים ויכולים לסייע עם גרד ואדמומיות אבל לעולם לא יוכלו לתת מענה שלם. הטיפול השלם מתחלק לשניים:
    1. פנימי - שינוי תזונתי (אנטי-דלקתי, צמחוני, לא חומצית) עם הקפדה מדוקדקת על המון מים ונוזלים ושילוב תוספי מזון כגון אומגה 3 ואלוורה לשתייה מהסוג הנכון וצמחי מרפא שמתייחסים לכבד (צריך לטפל בכבד בפסוריאזיס!!)

2. נפשי ורגשי - גוף-נפש: דימיון מודרך, לעיתים אני דווקא בוחרת בטיפולי הילינג אנרגטיים על מיטת טיפולים, טכניקת EFT ועוד....

לגבי חימר - נהדר!
    אני מעדיפה את הקרמים והמשחות של חברת קמדיס מהסדרה פסו-מדיס לפסוריאזיס כולל השמפו שלהם לפסוריאזיס.
    ולקרקפת אני שולחת בדואר ספריי (כי קשה למאוח משחה בקרקפת וזה משאיר שומניות לא נעימה ומשבש את מראה השיער) בשם אלו-פירסט.

בהצלחה
    איה הוד ניקולא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו