פסורואזיס

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פסורואזיס
    שוש
    26/04/2008

לפני שלושה חודשים גילו אצלי את הפסוראזיס שמתאפיין בנקודות אדומות על הרגלייםהראש והגב. היסיתי משחות שונות כלום לא עוזר, הבעיה העיקרית שזה מאד מגרד ואני לוקחת כל יום כדור בלילה לאלרגיה ומעט מפחיט מהגרד. מה ניתן לעשות להפחתת הגרד ולטיפול? אנא תשובתך בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסורואזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה

שירי חבקין
    26/04/2008

לשוש היקרה
    אני ממליצה לעבור טיפול הומאופטי או טיפול בדיקור סיני שכן
    לטפל בפסוריאזיס על ידי משחות רק מקל ואינו פותר את הבעיה.
    אפשר לפנות גם לשיטה הנקראית אייפק ipec שמסייעת מאוד
    לחזק את הגוף מול האלרגן ולכן הינה שיטה שיכולה לעזור במקרה שלך.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסוריאזיס

איה הוד
    27/04/2008

הי שוש,

כמי שיש לה פסוריאזיס (או יותר נכון היה), יש המון מה לעשות, אך לצערי פסוריאזיס לא תפתר בהמלצה או שתיים מפורום, אלא מטיפול של ממש שיורד לעומק העניין, וגם אז אין 100% הבטחה שזה יעלם לגמרי כי לפסוריאזיס אין באמת ריפוי וזו מחלה שתמיד רוחשת מתחת לפני העור גם אם היא לא פעילה וגם אפ הפריחה על העור לא נראית לעין.

פסוריאזיס מגיבה מאוד למצבי לחץ!!! מאוד!!!
    לכן, הטיפול הראשוני יהיה במצב הנפשי, עד כמה שזה ישמע מוזר.

להרגעת הגרד באופן מקומי ניתן להשתמש במשחת "אלו-פרופוליס" מיוחדת שמורכבת מאלוורה וצמח הפרופוליס. אך הטיפול מבפנים הוא בלתי נמנע.

אני לא ממליצה על משחות אנטיביוטיות או סטרואידליות מאחר והן מקלות משמעותית במיידי אבל אח"כ בדרך כלל משלמים מחיר כבד כי ההחמרה לא מאחרת להגיע.

באהבה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו