מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר חשק מיני בהנקהאשה13/05/2015
בכל פעם שאני מניקה (או נוטלת גלולות למניעת הריון, אבל כעת מה שרלוונטי זו ההנקה), נמחק לי החשק המיני, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוסר חשק מיני בהנקה - תגובה
איה הוד13/05/2015הי יקירה,
יש צמח נהדר למצבים כאלה בשם ויטקס (שיח אברהם) שיכול לסייע (דרך אגב, אותו צמח בדיוק עבור גברים הוא מדכא חשק מיני).
ממליצה לגשת לנטורופת להתאמה אישית של מינון ותדירות.
בהצלחה
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עדיפה תמצית
ענת13/05/2015או שאפשר גם אגנוס קאסטוס בכמוסות של סופרהב?
תוך כמה זמן זה משפיע?
שאלה נוספת אני עומדת להתקין התקן תוך רחמי, יש איזו מניעה להשתמש בזה בצורה חופפת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, עדיפה תמצית - תגובה
איה הוד13/05/2015אפשר בכמוסות אבל לא ידוע לי איכות הצמח שם והריכוז שלו. ממליצה ליטול בצורת טינקטורה בריכוז 1:2 או 1:3. כל אחת זה משפיע בקצב אחר. לא יכולה לדעת מראש. ממליצה להתחיל רק בבוקר 25 טיפות.
לא ידועה לי קונטראינדיקציה עם התקן תוך רחמי.
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא מגביר את הסיכוי להרות?
ענת14/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם הוא מגביר את הסיכוי להרות? - תגובה
איה הוד14/05/2015שיח אברהם הוא אומנם צמח בעל השפעה הורמונלית נהדרת, אך כדי להרות נדרש כל כך הרבה יותר. בתוכנית שלי אני מלווה נשים שרוצות להכנס להריון והתוכנית כוללת 3 שלבים חשובים: הראשון הוא תזונה. היא תזונה משנה. תזונה היא קריטית להגדלת היכויים להריון. תזונה משפיעה על רמת החומציות של הגוף, על הפריון ועל כל כך הרבה דברים נוספים. השני הוא צמחי מרפא - פה ההתאמה היא אישית לכל אישה לפי ההסטוריה שלה, סדירות המחזור והביוץ, האם היו הריונות קודמים ועוד. והשלישי הוא שלב קריטי - שלב הגוף-נפש. כולנו יודעות שקשה להכנס להריון כאשר יש כל כך הרבה לחץ נפשי ומתח ומחשבות שליליות או אמונות מגבילות או פחדים וחששות....לעיתים בצורה לא מודעת אנחנו לא נכנסות להריון בגלל פחד או חשש. זה משהו שאני מסייעת לשחרר בתהליכים כמו דימיון מודרך, תטא הילינג, טכניקת EFT ועוד.
שורה תחתונה - מצריך התייחסות כוללת כדי להכנס להריון ולהחזיק הריון בריא ותקין.
בברכה,
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא נעים לי להטריד,
ענת15/05/2015אבל כוונתי כזו אני לא רוצה להכנס להריון, כרגע מסיבות שונות אני משתמשת בנירות גלוואן, שבשילוב הנקה מליאה, +זה שעוד לא קיבלתי מחזור, יוצרים מניעה כמעט מלאה, השאלה היא האם הויטקס משנה את הנתון הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כבר לא נעים לי להטריד, - תגובה
איה הוד15/05/2015לא שידוע לי.
אבל כדי למנוע הריון באמת צריך להסתמך על אמצעים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)