טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לום רב אני לוקח דקל ננסי כבר תקופה של שבוע גם בעבר לקחתי וכול פעם שאני לוקח את הצמח יש לי אי נוחות באזור הבטן והכיבה ...אני לוקח למטרת נשירת שיער וזה אחד הדברים היחדים שעוזרים לי במקרה הזה ....רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא הזה והעם זה מסוכן והעם יש צמחי ם אחרים שמעכבים dht.....יש לציין שניסיתי מלא דברים וזה הכי עוזר לי אני רואה ממש צמיחה של שיער ...הבנתי שסירפד עוזר לעכב ואבץ יש עוד משהוא שאת יכול להמליץ אולי קומפלקס של משהוא?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לנשירת שיער: עשב דגנים (מכיל עשב חיטה, שעורה ואספסת), אבץ, קומפלקס B , רוזמרין, סרפד. הדקל הננסי הוא היחיד למיטב ידיעתי שעובר על ה DHT ולכן הוא כנראה היחיד שעוזר לך. נסה לקחת אותו אחרי אוכל במקום על קיבה ריקה ותראה אם יש שינוי בבטן.
בהצלחה, איה הוד ניקולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר