שאלה דחופה-קנדידה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה-קנדידה
    נעמה
    30/04/2008

לאיה שלום !

על פי בדיקת צואה יש לי קנדידה ברמה בינונית (היה לי חשד עלפי פטריה בנרתיק שהיה קשה לי להתפטר ממנה וכן אני אחרי טיפול אנטיביוטי)
    הוצע לי להשתמש לטיפול אקוטי בקנדידה (פרט לאצידופולוס ותזונה) בתמצית זרעי אשכוליות ,
    שאלותי:
    האם זה יכול להוות בעיה להשתמש בתמצית זרעי אשכוליות אם יש לי כיבים בתריסריון ? (אומנם כיבים קטנים)
    מה את מציעה לעשות נגד קנדידה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה-קנדידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה

איה הוד
    30/04/2008

שלום נירה,

תמצית זרעי אשכוליות נפלאה למצב זה גם בשימוש פנימי בשתייה וגם בשימוש חיצוני בשטיפה ואגינלית אם יש הפרשות וקנדידה וגינאלית.
    לא בטוח שהייתי הולכת על זה אם יש כיבים! אבל צריך לבדוק את זה באופן אישי.

אישית, אני לא מאמינה בכל הטרנד הטיפולי הזה שיש היום לקנדידה. טרנד שעושים עליו לצערי הרבה כסף ולא תמיד בצדק. צריך להבין שקנדידה היא פטריה חשובה מאוד לגוף ואנחנו לא יכולים לחיות בלעדיה. הבעיה נוצרת כאשר האיזון בינה לבין החיידיקם הטובים מופר וכאשר היא יוצאת משליטה ומתפשטת.

ודרך אגב, אין לי מושג למה "התנפלו" רק על פטריית הקנדידה, הרי יש מאות סוגים שונים של פטריות וקנדידה היא רק אחת מהן.

כללי:
    חשוב לשתות הרבה מים, לקחת אצידופילוס, להמנע מסוכרים, קמח לבן ושמרים, לטפל בכל מצב של סטרס, דאגה או לחץ כי זה קשור מאוד, לקחת צמחי מרפא אנטיפטריתיים ומחזקי חיסון שהותאמו לך אישית ולעבור תהליך דה-טוקסיפיקציה (ניקוי רעלים).

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נירה
    30/04/2008

תודה רבה על תשובה.
    רציתי לדעת אם פרופרג'יל של חברת טבעוני יכול לעזור לי, היות שהוא עוזר גם לכבים וגם לקנדידה ?
    הוצע לי לקחת גם ויטמין e כתמיכה בכבד וגם בגלל שהוא אנטי אוקסידנט, וגם עוזר בנושא ההורמונאלי,מה דעתך? אודה לך מאוד על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי...

נירה
    30/04/2008

וגם אני מצרפת עשב שעורה (גרין מגמה) 2 כפיות בכוס מים בבוקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נירה

איה הוד
    30/04/2008

כל מה שציינת יכול להיות נפלא עבורך!
    אני מאוד אוהבת את הפרופרג'יל!!!
    שתי איתו הרבה כדי למנוע מצב של עצירות!
    הוא ממש מתאים לך כאן, כולל עשב שעורה שאני אוהבת להשתמש בו מאוד מאוד ורואה בו יצירת טבע מופלאה שמכילה את כל הויטמינים האפשריים והרבה מעבר לכך.

ויטמין E לא הייתי לוקחת בכדור...תעדיפי לקבל אותו יחד עם נוגדי חמצו נוספים, כולל תמיכה בכבד דרך תזונה וצמחי מרפא. למשל: ארטישוק, סלק, צמח שן הארי, סיליבום מריאנום ועוד

ליל מנוחה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו