גירוי או גירוד בלתי פוסק בפות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• גירוי או גירוד בלתי פוסק בפות
    טל
    01/05/2008

לפני יומיים החל לגרד לי באיזור השפתיים התחתונות שך איבר המין אך לא יחסתי לכל חשיבות
    היום הגירוד הלך והתחזק החל משעות הבוקר עד כדי כך שנאלצתי לעזוב מוקדם את עבודתי ולהגיע הביתה לשטיפות במים פושרים כל שעה בערך ולהישרא עירומה ללא בגדים ( ולהלך עם מגבת רוב היום עד עתה )
    ניסיתי לחפש תרופת סבתא אס או אס היכולה לעזור לי כרגע עד מחר או עד התייצות עם גיניקולוג.
    מניסיוני לא חוויתי גירוי כזה נוראי וכואב מעולם בעבר .
    אני מקיימת יחסי מין בטוחים, כרגע אני במחזור ודואגת להקפיד על שטיפות והיגיינה בצורה היסטרית.
    האם יש איזה טיפול שיכול להרגיע לי את המצב כרגע ?אני ממש כואבת וסובלת
    יש לי בבית דבש, סינטומיצין לעיניים , טלק לתינוקות וגם נגד שפשפות , פירות וירקות מגוונים האם משהו מבין אלה יכול לעזור ? אשמח לתגובה דחוף !!!!
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי

איה הוד
    01/05/2008

שלום טל,

אם מדובר על גירוי חיצוני יש אפשרות למרוח משחת אלו-פרופוליס 3 פעמים ביום - עובד כמו קסם!
    בנוסף, ניתן לרכוש בבתי מרקחת ג'ל וגינאלי עץ התה ולמרוח - גם כן יעיל להרגעת האיזור.
    תוכלי לנסות גם אלוורה איכותית פעילה (לא מה שיש בסופרים בצבע הירוק!).

תקני כדורי אצידופילוס(בלי FOS) -קחי שניים ליום בבליעה.

ובנוסף, עשי שטיפות וגינליות עם יוגורט- ביו לבן פשוט - זה עם החיידקים הידידותיים. פשוט מרחי את היוגורט למטה ושימי פד/תחתונית כדי לא ללכלך את התחתון. היוגורט חשוב גם בגלל החיידיקם הידידותיים וגם הקור שלו מאוד מרגיע. עשי זאת פעמיים ביום - ניתן אפילו להחדיר אותו מעט פנימה וללכת לישון ובבוקר לעשות מקלחת ולשטוף הכל.

חשוב לוודא מה המקור לבעיה ולטפל בו מיידית. אין להזניח מצב זה מאחר ואם מדובר בדלקת היא עלולה להתפשט פנימה.

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד

נופר
    02/05/2008

הי טל

גם לי היה את זה, פעם אחת כפטריה ופעם אחרת פשוט גירוי. ג'ל עץ התה (בסופרפארם יש) מאוד מאוד עוזר! וגם טבע קוטן, מאוד עוזר בשביל גירוי גם ללא פטרת. אבל זה במרשם.
    מקווה שאת מרגישה יותר טוב...
    לי היה פעמיים, ומאז (בגלל הטראומה : ) תמיד יש אצלי בבית את שני אלה, למקרה חירום. באמת מומלץ. בהצלחה : )!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו