ריפלוקס

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    אורנה
    26/06/2015

שלום רב,
    נאמר בבדיקות גסטרו שאני סובלת מי ריפולוס וקיבה עצבנית אני מזה זמן רב משתאלת בצורה נוראית במשך שעתיים לפעמים בנוסף לזה יש לי גם אלרגיה אז אני לא יודעת למה לשייך את השיעול לאלרגיה חאבק הבית או לריפלוקס אבל זה הפך להיות ממש מתריד עד כגגי כך שזה מפריע כבר לכל בני הבית
    מה אפשר לעשות על מנת להפסיק את השיעולים האלה זה ממש יום יומי
    אודה מאוד עם תעזרי לי בנידון תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס - תגובה

איה הוד
    28/06/2015

אורנה יקרה,

אם השיעול הוא ממקור אלרגי אז הטיפול שיעזור הוא תזונה אנטי-אלרגית (הימנות ממזונות מעוררי אלרגיה) בשילוב עם צמחי מרפא כגול אסטרגלוס, טימין, אכינצאה וגם סירופ לשיעול מופלא שאני אוהבת להמליץ עליו שנעשה ברקיחה אישית מצמחי מרפא בבית מרקחת (אשמח להמליץ בפרטי כדי לא לעשות פרסומת).

אם השיעול הוא כתוצאה מהריפלוס וגירוי של עליית חומצות הקיבה במעלה הוושט אז הטיפול חייב להיות בשורש - במקור שהוא הריפלוקס והקיבה העצבנית ואז צמחים לדיכוי שיעול לא בהכרח יעזרו.

כדי לדעת מה הגורם פשוט מתחילם טיפול ורואים אם יש שינוי לטובה. משנים את התזונה ומתחילים עם צמחים לשיעול שהזכרתי קודם וצמחים מחזקי חיסון ואנטי-אלרגיים.

ממליצה בחום לפנות לנטורופת באיזור בגורייך
    ובינתיים להוריד מהתפריט מוצרי חיטה, חלב, סולניים ולשתות המון מים.

בריאות,
    איה הוד ניקולא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו