מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טלולותהודיה22/08/2015
שלום לכן.
לפני כשנה לביתי בת החמש גדל פצע שנראה כמו טלולה(או שזה אכן זה), במהירות רבה הפצעים החלו להתרבות. הלכנו מספר פעמים לרופאת עור והיא שרפה אותם עם חנקן, נשארו צלקות ויותר מכן הם לא פסקו.
מאז גם בני בן שנתיים נדבק והפצעים מתרבים בקצב מסחרר, הם החלו לפרוח גם באזור המפשעה ופי הטבעת.
אני לא מעוניינת בטיפול אצל הרופאה.
ניסינו חלב תאנים אך הוא שרף\דגדג לו מאוד ופחדנו שהוא לא סטרילי, במיוחד באזור רגיש זה.
אנחנו ממש אובדי עצות! נשמח לתגובה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלולות - תגובה
איה הוד24/08/2015שלום יקירה,
אני לא ממש יודעת אם אכן מדובר בטלולות (יבלות יבשות) כי לי זה נשמע יותר כמו מולוסקום (יבלות ויראליות מאוד מדבקות)! ואם אכן מדובר במולוסקום, אז החדשות הטובות הן שזה לא מסוכן ושזה עובר לבד כמו שזה בא. אבל החדשות הרעות הן שזה יכול לקחת חודשים ואפילו שנתיים עד שזה נעלם ובינתיים זה נראה רע, מגרד ומסרב אי נוחות לילדים.
לכן, רופאים לא אוהבים לצרוב אותן עם חנקן כי במקום שזה יעלם הן חוזרות שוב ושוב ומתרבות. הטיפול הזה לא יעיל.
כדי לטפל במולוסקום אני נותנת צמחי מרפא למערכת חיסונית וצמחים בעלי השפעה אנטי-ויראלית. בנוסף, אפשר למרוח על היבלות משחת אלו-פרופוליס או שמן עץ התה.
תקראי קצת על מולוסקום באינרטנט.
אם זה לא מולוסקום אז צריך אבחנה של רופא עור מקצועי כדי לדעת במה מדובר על מנת להתאים טיפול.
חזרי אלי אחרי שתקראי ונראה איך מתקדמים.
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)