טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אילו צמחים מועילים לדלקות עיניים חוזרות? בנוסף אני כבר כל החודש מקוררת עם כאבי גרון מדי פעם אף סתם ונזלת מציקה(סמיכה ובעלת צבע מוזר) שמעתי על הצמח עלקלוק אופרזיה ..האם הוא יעיל והיכן ניתן להשיג אותו בארץ? האם יש משהו אחר ? תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אור, ראשית אני ממליצה ליטול משהו באופן פנימי כדי לחזק את מערכת החיסון שלך שעושה רושם שמאוד חלשה. יש טיפות שאני אוהבת להמליץ עליהן בשם I-MMUNE שמכילות שילוב של 5 צמחי מרפא עוצמתיים למערכת חיסון:האוניה דה-גאטו, אכינצאה, סמבוקוס, אסטרגלוס, קלנדולה.
לגבי העיניים: אכן אופרזיה נהדר כצמח. את יכולה לרכוש טיפות עיניים יופרזיה של חברת וולדה Weleda
מומלץ גם לעשות קומפרסים עם צמר גפן טבול בתה קמומיל מרוכז שאת מכינה מראש.
המון בריאות ובהצלחה, איה הוד ניקולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד