מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלבקת = הרפסroni11/01/2016
שלום לכן,
יש לי לפי החלטת הרופא הרפס זוסטר , תפס אותי בעצם הזנב ומטה לכוון העכוז
יחסית למה שאני שומעת, הכאבים לא נוראים אך כעת התחילו לגלוש לכוון הרגל הפצע ממש לא יפה
זה בא ביחד עם סינוסיטיס ודלקת בגרון , לאיודעת אם יש קשר, אך לגבי זה אני מטופלת באנטיביוטיקה לא היתה ברירה
לגבי ההרפס רק במשחות נגד התפתחות של המחלה , כגון גנתתרים, שנראה שקצת אכן עוזר
אני מאוד דואגת ורוצה לדעת מה אפשר לעשות בכיוון שלכן , שקודם כל יעבור יותר מהר, כי אני מרגישה חלשה מאוד
וגם איך לשמור שלא יחזור ,
שקיעת הדם הראתה 80 לפני כמה ימים
תודה רבה מאוד , רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלבקת = הרפס - תגובה
איה הוד12/01/2016הי רוני,
עושה רושם שאת בשלב פעיל של התפרצות.
כדי לחסוך במילים אני ראשית ממליצה לך לקרוא מאמר שכתבתי בנושא הרפס - קלי קלות למצוא אותו ברשת. הוא עשיר במידע.
בינתיים - הצורך החזק ביותר והמידי הוא חיזוק מערכת חיסונית ולא רק בגלל ההרפס אלא גם בגלל הסינוסיטיס והגרון - יש טיפות בשם I-MMUNE שמכילות את חמשת צמחי המרפא החזקים שממוקדים כולם במערכת חיסונית וצריך לקחת 3 פעמים ביום עד שהמצב נרגע.
בנוסף, ברגע שקיבלת אנטיביוטיקה חשוב לקחת פרוביוטיקה. יש רבות וטובות בשוק אני ממליצה על VIVOMIXX או על פרוביוטיקה של "ברא צמחים" או ביו-קר.
שימי לב שאם המצב לא משתפר כדאי לפנות לנטורופתית ליעוץ אישי.
מקווה שעזרתי.
תרגישי טוב!
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
roni12/01/2016אכן קראתי את הכתבה המעניינת ומפורטת שלך ,
תודה על כל הטיפים הנוספים , מאוד מודה לך,
מקווה שהשלבקת תבחר ללכת ממני כמה שיותר מהר, מאוד לא נעים
המשך שבוע נפלא ובריא לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)