שלבקת = הרפס

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שלבקת = הרפס
    roni
    11/01/2016

שלום לכן,
    יש לי לפי החלטת הרופא הרפס זוסטר , תפס אותי בעצם הזנב ומטה לכוון העכוז
    יחסית למה שאני שומעת, הכאבים לא נוראים אך כעת התחילו לגלוש לכוון הרגל הפצע ממש לא יפה
    זה בא ביחד עם סינוסיטיס ודלקת בגרון , לאיודעת אם יש קשר, אך לגבי זה אני מטופלת באנטיביוטיקה לא היתה ברירה
    לגבי ההרפס רק במשחות נגד התפתחות של המחלה , כגון גנתתרים, שנראה שקצת אכן עוזר
    אני מאוד דואגת ורוצה לדעת מה אפשר לעשות בכיוון שלכן , שקודם כל יעבור יותר מהר, כי אני מרגישה חלשה מאוד
    וגם איך לשמור שלא יחזור ,
    שקיעת הדם הראתה 80 לפני כמה ימים
    תודה רבה מאוד , רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלבקת = הרפס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלבקת = הרפס - תגובה

איה הוד
    12/01/2016

הי רוני,

עושה רושם שאת בשלב פעיל של התפרצות.
    כדי לחסוך במילים אני ראשית ממליצה לך לקרוא מאמר שכתבתי בנושא הרפס - קלי קלות למצוא אותו ברשת. הוא עשיר במידע.

בינתיים - הצורך החזק ביותר והמידי הוא חיזוק מערכת חיסונית ולא רק בגלל ההרפס אלא גם בגלל הסינוסיטיס והגרון - יש טיפות בשם I-MMUNE שמכילות את חמשת צמחי המרפא החזקים שממוקדים כולם במערכת חיסונית וצריך לקחת 3 פעמים ביום עד שהמצב נרגע.

בנוסף, ברגע שקיבלת אנטיביוטיקה חשוב לקחת פרוביוטיקה. יש רבות וטובות בשוק אני ממליצה על VIVOMIXX או על פרוביוטיקה של "ברא צמחים" או ביו-קר.

שימי לב שאם המצב לא משתפר כדאי לפנות לנטורופתית ליעוץ אישי.

מקווה שעזרתי.
    תרגישי טוב!
    איה הוד ניקולא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

roni
    12/01/2016

אכן קראתי את הכתבה המעניינת ומפורטת שלך ,
    תודה על כל הטיפים הנוספים , מאוד מודה לך,
    מקווה שהשלבקת תבחר ללכת ממני כמה שיותר מהר, מאוד לא נעים
    המשך שבוע נפלא ובריא לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו