ומה איה אומרת על כך?

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• ומה איה אומרת על כך?
    משה
    19/04/2016

שלום
    שמעתי ש מרווה תבריא מיד כאבי גרון עקשן .
    קניתי מרווה טרייה . ושם במים חליטה עם 15 עלים בערך, ואחר כך גם לועס ויורק , ובולע המיץ של 20 - 25 עלים טריים. יומיים כבר.
    אפקטיבי ללעוס ול"שתות" את המיץ?
    קראתי שאסור לנשים הרות , אולי מגזים?
    או שבסדר או מצויין להמשיך יזרז ריפוי. כי הטעם נוראי לא מבין איך אנשים מתבלים מאכלים אפילו עם עלה אחד ?
    לחליטה .
    מוסיף גם זעתר טרי גינגר קמומיל כורכום קינמון לימון. עוד משהו להוסיף? או כל המוסיף גורע או רעיונות אחרים?
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ומה איה אומרת על כך?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ומה איה אומרת על כך? - תגובה

איה הוד
    19/04/2016

שלום משה,

אני מצטרפת לכל מה ששירי כתבה! אפשר למתן את השימוש המוגזם ובכל זאת לקבל את יתרונותיהם של המרווה, הזעתר ושאר הדברים שצויינו.
    במקרה כזה, אני לא חושבת שכל המוסיף גורע, כי יש דברים רבים וטובים אף יותר לכאבי גרון כמו ספריי לגרון בשם Isatis .

אני כן חושבת שכדאי לדייק את הטיפול לבעיה כי אם אכן כואב הגרון באופן כרוני, רצוי לבדוק מה הגורם ולא לנסות לטפל רק בסימפטומים עם כל מה שציינת.

בברכה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה איה אומרת על כך? - תגובה

איה הוד
    19/07/2016

שלום משה,
    למרווה אין רק תכונות מחטאות ולכן לאורך זמן לא הייתי ממשיכה איתה. מה גם שיש דברים אפקטיביים יותר למצבך. רכוש ספרי לגרון בשם איזטיס. להשפריץ לגרון 2 לחיצות כל שעתיים עד הקלה.

בריאות
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו