נפיחות בעיינים דחוף מאוד

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נפיחות בעיינים דחוף מאוד
    מתן
    15/05/2008

שלום רב,לאימא שלי יש נפיחות בעין שמאל כיצד ניתן לרפא זאת בדחיפות? גם הפנים נפוחות היא הלכה לרופא וקיבלה אנטיביוטיקה אך זה לא עוזר האם אפשר לעשות קומפרסים על העין או דברים דומים?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בעיינים דחוף מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בעיניים

שירי חבקין
    15/05/2008

מתן היקר שלום רב
    קומפרסים של צמח הקמומיל יכולים לעזור
    וגם לשתות את חליטות של קמומיל .
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אולי אפשרות אחרת?

מתן
    15/05/2008

תודה רבה,אני מצטער אבל אין לנו תה קמומיל וגם לא את הצמח עצמו.יש אפשרות לעשות קומפרסים עם תה רגיל חזק(הכוונה ארל גרי, לא תמציות צמחים) או פתרונות אחרים? העין עצמה לא נפוחה זה יותר בכיוון של העפעף התחתון והעין נראית כזאת סגורה מהנפיחות זה מאוד מדאיג אותי.
    תודה מראש וסליחה עם הטרחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בעין

איה הוד
    15/05/2008

שלום מתן,

לקמומיל יש אפקט אנטי דלקתי שאין לתה רגיל.
    גש לקנות בסופר תה קמומיל.

אם גם הפנים נפוחות כפי שציינת, כנראה הבעיה היא קצת יותר עמוקה ורצינית ולכן לא הייתי מסתמכת רק על הקמומיל. המשיכו במעקב אצל רופא.

הרבה בריאות,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני ילדה רזה אבל לא אנורקסית.

רוני
    22/05/2008

כל חברותי בעלות מבנה גוף יפה ואני רזה ואני לא אוהבת את זה אבל זה לא שאני רוצה להיות שמנה אני פשוט רוצה מבנה גוף נשי ומלא,כולל חזה,אני נמוכה ולא מפותחת...ואני רוצה גוף יפה! למרות שאני רק בת 12 אבל אני מחכה לזה כי לכל חברותי יש את זה..הייתי שמחה להצעות..

רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו