ספיגה נמוכה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• ספיגה נמוכה
    נעמה
    16/05/2008

שלום לך,
    עשיתי בדיקת קנדידה ונמצא אצלי קנדידה ברמה בנונית, בנוסף על פי בדיקת שתן ורוק נמצא שיש לי חומציות נמוכה, הומלץ לי בין היתר לדברים אחרים על אנזימי עיכול.
    אני חוששת כי יש לי כיבים בתריסריון,(אומנם כיבים שטחיים),האם אנזימי עיכול לא יכולים להפריע לכיבים ? אני מבולבלת כי מצד אחד אני יודעת שכאשר יש כיבים צריך לשמור שחומציות לא תעלה, אך מצד שני חומציות נמוכה מפריעה לספיגה של המזון, (שיש לי בעיה עם ויטמינים ומינרלים), ואנזימי עכול אמורים להעלות את רמת החומציות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיגה נמוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיגה נמוכה

איה הוד
    17/05/2008

שלום מירי,

החשש שלך מוצדק!

וגם אם לא היו לך כיבים, אני לא משוכנעת שהייתי רצה ישר לפתרון האינזימים.
    לקחת אינזימים בכדור מבחוץ זה הפתרון האחרון שאני בוחרת בו מאחר ולמרות וזה "טבעי" ולא קונבנציונאלי, עדיין יכולה להיות כאן בעייתיות. לא הייתי רוצה שהגוף יתרגל לאינזימים כדי לעכל נכון, מה שהייתי מעדיפה זה לנסות להבין למה מלכתחילה יש בעייה איתם ולנסות לעודד את הגוף לייצר אותם שוב בעצמו, לשקם את העיכול, להחזיר לו את יכולת הספיגה, לרפד את הריריות כדי לעזור לכיבים להחלים...זה תהליך שלם ולא תמיד קל, אבל שווה להשקיע.

ואם את הולכת על אינזימים בכל זאת, קחי מינון קטן מאוד והגדירי לעצמך תקופה מסויימת כדי שלא תפתחי בהם תלות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו