ירידה במשקל ואלסטיות העור, איך למזער נזקים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל ואלסטיות העור, איך למזער נזקים
    סימי
    04/10/2016

היי , האם יש אפשרות למזער נזקים במראה העור? אני יורדת במשקל, יש לי עודפים נכבדים, ועור מתחיל להיראות כמו שקית שוקו. הלפ!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל ואלסטיות העור, איך למזער נזקים - תגובה

איה הוד
    04/10/2016

יש בהחלט אפשרות למזער נזקים.
    אבל חשוב לי לציין שישנה חשיבות עצומה גם לגנטיקה של העור שלך ולאיך שהוא מתנהג וגם לכמות המים שאת שותה ולתזונה שאת
    אוכלת בדיאטה הזו.
    העור הוא קודם כל השתקפות של מה קורה לנו בפנים וחשוב שתדעי שאכילת ירקות, בעיקר הכתומים תורמים רבות לעור ולאלסטיות שלו. אני ממליצה גם ליטול תוספי מזון כדי לוודא שאין חסרים תזונתיים. עשב חיטה יכול לתת לזה וגם לעור מענה נהדר. עוד תוסף מזון מעולה לאלסטיות העור הוא ויטמין E וגם C שלוקח חלק ביצירת הקולגן.

לגבי מענה מקומי לעור: מומלץ על קרם קולגן או אפילו קרם שמיועד למניעת סימני מתיחה בהריון. ממליצים על זה גם אחרי ניתוחי שרוול/קיצור קיבה כאשר הירידה במשקל מאוד מהירה. למשל לחברת מאמי קר יש קרם ממש טוב למניעת סימני מתיחה שההשפעה שלו עוצמתית.

בהצלחה וכל הכבוד לך!!!
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל ואלסטיות העור, איך למזער נזקים - תגובה - תגובה

שירי חבקין
    05/10/2016

בהמשך לתשובתה המקיפה של איה אוסיף
    כי מריחה של שמן רוזהיפ באופן קבוע בהחלט משפר
    את גמישות העור ומפחית קמטוטי הבעה ואפילו צלקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו