מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידה במשקל ואלסטיות העור, איך למזער נזקיםסימי04/10/2016
היי , האם יש אפשרות למזער נזקים במראה העור? אני יורדת במשקל, יש לי עודפים נכבדים, ועור מתחיל להיראות כמו שקית שוקו. הלפ!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה במשקל ואלסטיות העור, איך למזער נזקים - תגובה
איה הוד04/10/2016יש בהחלט אפשרות למזער נזקים.
אבל חשוב לי לציין שישנה חשיבות עצומה גם לגנטיקה של העור שלך ולאיך שהוא מתנהג וגם לכמות המים שאת שותה ולתזונה שאת
אוכלת בדיאטה הזו.
העור הוא קודם כל השתקפות של מה קורה לנו בפנים וחשוב שתדעי שאכילת ירקות, בעיקר הכתומים תורמים רבות לעור ולאלסטיות שלו. אני ממליצה גם ליטול תוספי מזון כדי לוודא שאין חסרים תזונתיים. עשב חיטה יכול לתת לזה וגם לעור מענה נהדר. עוד תוסף מזון מעולה לאלסטיות העור הוא ויטמין E וגם C שלוקח חלק ביצירת הקולגן.
לגבי מענה מקומי לעור: מומלץ על קרם קולגן או אפילו קרם שמיועד למניעת סימני מתיחה בהריון. ממליצים על זה גם אחרי ניתוחי שרוול/קיצור קיבה כאשר הירידה במשקל מאוד מהירה. למשל לחברת מאמי קר יש קרם ממש טוב למניעת סימני מתיחה שההשפעה שלו עוצמתית.
בהצלחה וכל הכבוד לך!!!
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל ואלסטיות העור, איך למזער נזקים - תגובה - תגובה
שירי חבקין05/10/2016בהמשך לתשובתה המקיפה של איה אוסיף
כי מריחה של שמן רוזהיפ באופן קבוע בהחלט משפר
את גמישות העור ומפחית קמטוטי הבעה ואפילו צלקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)