טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, איזה טיפול יעיל לעיניים אדומות ומגרדות? אני כבר אחרי טיפול של טיפות עיניים ,הרופא אומר שאין דלקת אבל העיניים אדומות ומגרדות! האם נוזלי החליטות שאמורים לטבול בהן צמר גפן אמורות להיכנס לתוך העין?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום עדי, הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה בכלל לא דלקת אלא תגובה אלרגית. אני ממליצה לך לעשות בדיקה לאלרגיה. לשלול את זה. בינתיים, להפחית מהתפריט שלך מזונות אלרגניים או בעייתיים במצבים כאלה: עגבניות, חצילים, פלפלים, תפו"א, מוצרי חלב, מוצרי חיטה וקפאין, להקפיד לשתות הרבה מים ואך ורק מים, להכין תה קמומיל לגם לשתות ממנו 3 פעמים ביום (יש לו תכונות אנטי אלרגיות) וגם לטבול צמר גפן ולשים על העייניים - וכן, הנוזל של החליטה בהחלט יכול להכנס לתוך העין. תזכור - אם זוהי תגובה אלרגית אז הטיפול הוא לא רק חיצוני בעיניים אלאל פנימי דרך תזונה וצמחים.
בריאות! איה הוד ניקולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד