שרירי רצפת אגן-צמחים יעילים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שרירי רצפת אגן-צמחים יעילים
    שואלת
    28/10/2016

הי,
    האם ידועים צמחים שעוזרים להרפות את שרירי רצפת האגן?
    שרירי רצפת האגן אצלי מכווצים מאוד וגורמים לזרימת שתן מועטה,עצירות וכאבים. האם יש צמח מומלץ שידוע כמרפה שרירים מסוג שרירי רצפת האגן?(שרירים רצוניים ולא רצוניים)
    פיזיותרפית רצפת אגן לא עזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי רצפת אגן-צמחים יעילים

איה הוד
    28/10/2016

שלום שואלת,

אני לא מכירה צמחים להרפות שרירי רצפת אגן באופן ספציפי, אבל כן מכירה הרבה צמחים בעלי השפעה אנטי-ספזמודית (נוגדת התכווצויות) באופן כללי. יש עשרות כאלה. כנסי באתר שלי לסקשן של "צמחי מרפא" בחרי באפשרות "רשימת צמחי מרפא לפי פעילויות" ושם את האפשרות של "צמחים נוגדי עוויתות והתכווצויות".
    אני חושבת שבמקרה כזה יש צורך בנטורופת/ית שתלווה אותך ותתאים לך את הצמחים הנכונים. שווה לך גם לנסות שתיית מים עם נענע כי לנענע יש תכונה נוגדת התכווצויות ומרפה (בעיקר למעי אבל אולי תהיה השפעה על רצפת האגן). בנוסף, אחד המינרלים הכי קריטיים וחשובים במצבים כאלה הוא המגנזיום! ובמינון גבוה. אני אישית מזמינה מחו"ל מגנזיום מסוג מאלט, כי הוא לא קיים בארץ ועליו אני ממליצה. מגנזיום נוהגים לתת בהריון או לספורטאים שסובלים מהתכווצות של שריר התאומים מאחרוה ברגל. אבל יש לו השפעה על כל הגוף. אז מגנזיום היא התחלה טובה וחשובה. בינתיים אפשר להתחיל עם מגנזיום שנמצא בארץ - שאלי את הרוקח מה הכי טוב להרפיית שרירים. יש מוצרים רבים. ואחרון חביב - לא יכולה שלא להתייחס לרמה הרגשית/נפשית/מנטאלית ורוחנית - הקשר ההדוק הזה שיש לנו כבני אדם בין הגוף לנפש הוא קשר חזק. כאשר קיימת בעיה ברמה הגופנית, יש להתייחס תמיד גם לרמה הנפשית. אני אישית מאמינה שהרבה מאוד מהבעיות הפזיות מגיעות מסטרס, מתח, מצבים נפשיים, טרואמות, קונפליקוטים ולכן רצוי לתת לזה את הדעת ולא לטפל רק בסימפטום. הטיפול חייב להיות לעומק, לגשת למקור.

בריאות!
    איה הוד ניקולא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו