מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריפוי טבעי למלת הקוליטיסאודליה28/02/2017
שלום,
אימי סובלת ממחלת הקוליטיס כ - 30 שנה עם סיבוכי המחלה ובאמצעות המון תרופות, ובשנים האחרונות גם טיפולים אלטרנטיביים כמו דיקור, צמחים וחליטות, הצליחה להתאזן.
אבל לפני מספר ימים התבשרה כי תוצאות הביופסיות שנלקחו בבדיקת הקולונוסקופיה שעברה לפני כחודש, יצאו לא תקינות ומעידות על התפתחות טרום סרטנית במעי הגס.
הפתרון שיש לרפואה הקונבנציונלית להציע הוא ניתוח כריתת המעי הגס כולו ויצירת פתח בבטן לחיבור שקיות (סטומה).
אימי שהתנגדה כל השנים לניתוח הקשה ולאיכות חיים ירודה במיוחד לאחריו, הגיע למצב שזו האופציה היחידה שעומדת בפניה.
אנחנו מאוד מאמינים כי בכל זאת ניתן לשפר ואף לרפא את המעיים למרות המצב הקשה בו היא נמצאת, וכל זאת באמצעות טיפולים אלטרנטיביים נכונים ותוספי תזונה.
רציתי לשמוע מה יש לרפואה הטבעית להציע על מנת לשפר את מצבה ולמנוע את הניתוח הקשה.
קראתי המון המלצות טובות על נבט החיטה שיכול מאוד לעזור בשיקום המעיים.
הכי חשוב לחזק את המערכת החיסונית שלה כך שיהיה לגוף מספיק כח להתמודד עם כל דבר.
ממתינה לתגובה בהקדם,
תודה,
אודליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קוליטיס
איה הוד28/02/2017אודליה יקרה שלום,
דאגתך לאמך מובנת מאוד ואני מרגישה את החשש הגדול לבריאותה ממילותייך. מצבה כל כך מורכב שלא ניתן בפורום כזה לקבל מענה הולם לדעתי. אני מאמינה שנבט חיטה יכול לעשות טוב מאוד אבל גם כורכום (אם נוטלים את המוצר הנכון ובמינון הנכון נטול פפרין בגלל הדלקת במעי), וגם אלוורה ללא אלואין, וגם ספירולינה, וגם פטריות כוח יפניות וגם תא חמצני וגם עוד הרבה מאוד דברים נפלאים, אבל זה מצב שמצריך התאמה אישית ויעוץ. אני חושבת שצריך ללכת למטפל שמתמחה בנושא או לחזור למטפלים הקודמים שאמא היתה אצלהם והצליחו לאזן אותה כדי לעשות בדיקה מחודשת האם היא באמת מקבלת את כל מה שניתן בהתאם להתפתחות החדשה והאם האיכות של מה שהיא מקבלת טובה והאם המינונים מדוייקים. זה לא שולל לפעול במקביל עם הרפואה הקונבנציונלית. מזמינה אותך לעיין במאמר שלי על מחלות מעי דלקתיות ולקחת בחשבון גם קריאה בנושא הרפואה הגרמנית החדשה (מאוד מעניינים המחקרים שם של ד"ר האמר על הקשר בין הנפש למצבים הפיזיים).
המון בריאות,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העצות
אודליה28/02/2017איה המקסימה,
תודה רבה רבה על תגובתך המהירה והתשובה המפורטת.
אשמח אם תצייני איך אני יכולה להגיע לרפואה הגרמנית, או לצרף קישור מתאים.
שוב מודה לך מאוד!!
-אודליה-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רפואה חדשה
איה הוד01/03/2017הי אודליה,
מספיק לרשום בגוגל "הרפואה הגרמנית החדשה" או "בחירה בריאה" את יכולה לחפש גם בגוגל את "עידן סער"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)