מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאוששות אחרי הפלה בשאיבהמרי14/03/2017
שלום רב,
עברתי הפלה בשאיבה לפני 4 ימים, סוף שבוע 8. היה לי גם איבוד דם יומיים אחרי זה שטופל בביהח, בעקבות פציעה קלה בניתוח. אני חלשה מאד ועצובה מאד. אחרי שנים של טיפולים. מבחינת הרופאים המדדים תקינים. האם תוכלו לתת לי המלצות לטפל בעצמי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התאוששות אחרי הפלה
איה הוד14/03/2017מרי יקרה,
עברת משהו מאוד לא פשוט. גם פיזית וגם רגשית. חשוב לתת מקום לרגשות שעולים, להסכים להיות עם העצב ועם כל רגש שנמצא או שיגיע בהמשך. במקביל אפשר בהחלט להתחזק ולהמשיך הלאה עם כוחות מחודשים. ראשית מאחר ומדובר במצב מורכב שהוא גם פיזי וגם רגשי אני ממליצה לך בחום לגשת למטפלת שתיתן מענה שלם- כי יש צורך להתאים לך אישית צמחי מרפא "בוני דם" וצמחים מזינים ומחזקים וגם לאפשר רגיעה ושלווה אחרי כל זה. בשלב ראשון אני ממליצה להקפיד מאוד על שתיית מים ותה קמומיל מרובה, לישון ולנוח, ללכת יחפה בחוץ ולהרגיש את האדמה מתחת לרגלייך (יש לזה תכונות ריפוי עוצמתיים), את יכולה לקנות את צמח הוויטניה (אשווגנדה) אך חשוב לדעת שהתאמה אישית חשובה פה מאוד ודורשת ממך לגשת לנטורופתית. מבחינת תזונה אני ממליצה בשלב זה על ירקות מבושלים, מרקים, אורז, פירות, אגוזים ושקדים, דגים - מזון בריא וטבעי ללא חומרים משמרים וללא סוכר וקפאין. חשוב כעת להקיף את עצמך במשפחה וחברים קרובים ותומכים. סביבה תומכת מאוד חשובה כאן.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מרי14/03/2017תודה רבה איה
תבורכי על המענה ועל העזרה שאתן מעניקות כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)