מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי סבילות ללקטוז ופרוקטוזאלה מצא22/03/2017
הייתי אצל 4 רופאי גסטרו שטענו כי אני בולעת אוויא או שאני בסטרס עשו בדיקות גסטרוקופיה וקולונוסקפיה ץקין אך בהדיקת אי סבילות נמצא כי יש לי אי סבילות ללקטוז ופרוקטוז הייתי אצל דייטאניות שנתנו לי רשימה של מה לא לאכול וטני עדיין באותו מצב לפני שנה אובחנתי גם מעי רגיז הייתי גם אצל שני נאוטרופטים גם זה לא עזר קשה לי מאודבבקשה יש לכם רעיון שיכול לעזור לפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעי רגיז
איה הוד22/03/2017שלום אלה,
מאחר ואני מטפלת בבעיות עיכול למעלה מ 16 שנה ומאחר ואני רגילה לראות אנשים עם מעי רגיז שמספרים לי שהיו אצל כל מטפל אפשרי לפני שהגיעו אלי, אז אני יכולה לומר לך שהתזונה במקרה כזה היא רק 10% מהטיפול ויכול להיות שתורידי את כל המזונות ואפילו תשתי רק מים והבטן עדיין לא תהיה במצב טוב. הסיבה היא שאת צריכה להכיר בגורמים הרגשיים להתנהגות הזו של המעי. מעי מכונה "המוח השני" והוא מגיב לסטרס, ללחץ, לרגשות אשמה, לפחדים, לדאגות, לכעס ולעוד הרבה מאוד דברים רגשיים ונפשיים. אם לא תטפלי בגורם הרגשי למעי הרגיז ישנה סבירות שתתקשי למצוא מזור. גוף ונפש מושפעים זה מזה - זה לא סוד! זה נכון שהתזונה חשובה מאוד, וגם צמחי מרפא, אבל ללא התייחסות טיפולית לנפש אני לא רואה הטבה.
מקווה שעזרתי
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)