טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אור, חוסר באנזים G6PD הוא מצב תורשתי ואני יודעת שיש בעייתיות עם תרופות מסויימות ולא רק עם פול (למרות שלא כל מי שחסר לו האינזים הזה רגיש לפול). אבל אני לא יודעת לומר לך לגבי צמחי מרפא מסויימים או שמנים אתרים, גם כי מעולם לא נתקלתי בסיטואציה באופן קליני כדי לקבל פידבק, וגם כי לא נתקלתי במחקרים בנושא (אול יש. שווה חיפוש). לצערי שאלת אותי שאלה שאין לי עליה תשובה. בלי קשר לחוסר באנזים G6PD יש רגישויות לשמנים אתרים וצמחי מרפא אצל אנשים רבים ולכן, כאשר מתחילים שימוש בכל צמח חדש שהוא, נהוג להתחיל בצורה מאוד הדרגתית ומתונה כדי לבחון תגובות אלרגיות או רגישויות. הרבה בריאות, איה הוד ניקולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד