כתמים חומים לאחר פצעים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כתמים חומים לאחר פצעים
    יסמין ליבוביץ
    05/05/2017

שלום רב לך !
    לילדה שלי בת השש יש לה אחרי פצעים כתם חום שנישאר כמו פיגמנטציה .היא עברה אבעבועות רוח לפני חודשיים בערך ונישאר לה צלקת עגולה במצח עם כתם חום והכתם לא יורד הוא נישאר .וגם בגוף נישאר לה כתמים אחרי הפצעים ועדיין לא נעלמו .למה נישאר לה כתמים חומים ?
    ויש לי עוד שאלה : אם עברו חודשיים לאחר האבעבועות רוח האם הקלנדולה תעזור לצלקות שנישארו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים חומים לאחר פצעים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים אחרי פצעים

איה הוד
    07/05/2017

שלום יסמין,
    אני לא יודעת את הסיבה. אולי לעור שלה יש נטייה לעשות זאת. קלנדולה יותר מתאימה לצלקות ולכן בהחלט אפשר למרוח אותה איפה שיש צלקת. לגבי כתמים ופיגמנטציה יש לי פחות יכולת לעזור. אם הכתם לא מתבהר עם הזמן שווה לברר אצל רופא עור מה האפשרויות שיש היום לכתמים. וכמובן כמובן - לשאול קוסמטיקאית מומחית כי יש להן הרבה ידע בנושא. לא הייתי מתחילה לנסות תרופות סתבא שנפוצות ברשת כמו מיץ לימון וכאלה כי יכולות להיות לזה השלכות (במיוחד עכשיו בקיץ עם החשיפה הרבה לשמש). ממליצה להתייעץ עם בעלי המקצוע הנ"ל.
    בהצלחה רבה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים לאחר פצע

לאור נהלל
    21/05/2017

שמן דם המכבים מעולה לכתמים חומים ואדומים.
    למרוח כמה פעמים ביום עד העלמות הכתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו