מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סובלת מגזים בזמן מחזורמור21/08/2017
במהלך המחזור החודשי אני סובלת מגזים
ולפני המחזור מעצירות או שילשולים,
אציין שהמחזור שלי תקין וסדיר ואיני סובלת מכאבים כמעט,
אשמח לעצות למניעת הגזים
ולטיפול בעצירות לפני המחזור
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גזים בזמן מחזור
איה הוד21/08/2017שלום מור,
ראשית חשוב לי שתדעי שזו תופעה מוכרת וידועה ומאוד נפוצה. המערכת ההורמונלית משפיעה מאוד על מערכת עיכול ולכן נשים באיזור הווסת/ביוץ חשות השפעה על תנועתיות המעי, גזים, נפיחות והיציאות (ישנם נשים שזה גורם לעצירות וישנן נשים שאצלן היציאות הופכות רכות, מרובות ואף שלשוליות). חשוב בזמנים אלה להקפיד על תזונה מאוד קלה ולא מוכרבת, ממליצה לשתות חליטות של תה קמומיל, שומר וקימל בשביל הגזים וניתן לשתות אלוורה המכילה בתוכה קמומיל בשביל העצירות. בנוסף, כמוסות פרוביוטיקה טובות יעשו המון טוב למערכת עיכול לאורך כל החודש ויעזרו לגזים והעצירות שתיארת. כמובן שכדאי לעשות זאת בצורה מסודרת ולגשת לנטורופת/ית באיזור מגורייך כדי לקבל הכוונה תזונתית והתאמת צמחי מרפא. זה לא משהו שקשה לטפל בו ואין טעם שתסבלי.
בריאות!
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)