מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה בשחלה הימנית וכאבי בטןאלישבע06/09/2017
יש לי ציסטה בשחלה הימניץ
זה מלווה בכאבי בטן תחתונה ועגן חזקים
מעוניינת לטפל באופן טבעי
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה בשחלה
איה הוד06/09/2017שלום אלישבע,
בצעירותי סבלתי מאוד מציסטות בשחלות. הרופא אחרי בדיקה רצה לנתח כי המצב היה חמור. הכאבים היו חזקים מאוד ואחת הציסטות היתה גדולה מאוד. לא הסכמתי. לבסוף הוא הסכים שנעשה ניסיון עם הורמונים (גלולות) ושאחזור לביקורת אולטראסאונד כדי לבחון אם זה עושה את העבודה או שנאלץ בכל זאת ללכת על ניתוח. הסכמתי! הסכמתי לא בגלל שתכננתי לקחת את הגלולות, אלא רק כדי ללכת משם ולנסות את הדרך שלי. הייתי מאוד צעירה, עדיין בתקופת לימודי הנטורופתיה (גיל 21) וביקרתי במרפאה של המורה שלי לצמחי מרפא. הוא תשאל אותי בצורה מעמיקה והתאים לי פורמולה ששילבה כמה צמחי מרפא. אחרי חצי שנה חזרתי לרופא נשים וזה מה שהוא אמר לי: "איזה יופי שהגלולות עזרו ואני לא חייב לנתח! אני כל כך שמח!!!" לא היה לי אומץ להגיד לו שמעולם לא לקחתי את הגלולות. מקרה נוסף, הרבה שנים אח"כ קרה לי אבל הפעם מהמקום של המטפלת. אישה הגיעה אלי עם שחלות פוליציסטיות ומשום מה (לא ברור לי למה) הרופא שלה אמר לה שהיא לעולם לא תכנס להריון בגלל זה. במהלך הטיפול באחת הפגישות היא הגיעה כועסת. אמרה שהטיפול שלי לא רק שלא עוזר לה אלא מוסיף לה תסמינים שלא היו קודם. כשהתעניינתי במה מדובר היא החלה לספר לי על המכאובים, הנפיחות, הבחילות ותוך כדי שהיא מספרת לי עולה לי חיוך גדול על הפנים. היא לא הבינה מה משמח אותי במצב שלה אז עניתי לה: "בבקשה גשי לעשות בדיקת הריון!" היא אכן היתה בהריון והיתה בשוק כי נאמר לה שזה לא יכול לקרות. שורה תחתונה: אפשר לטפל בציסטות בשחלות באופן טבעי (כמובן שאין 100% בשום דבר אבל שווה לחלוטין לתת לזה צ'אנס!). לצערי זה לא טיפ או שניים או מוצר מוגמר ומוכן שאפשר לקנות בבית מרקחת שיכול לסייע, אלא זה טיפול שלם שנראה שונה עבור כל אישה. ההתאמה היא מאוד אישית. אני ממליצה לך לגשת לנטורופת/ית באיזור מגורייך.
בברכה,
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)