מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצירות בחילות וכאבי ראשרונית גולדשיין11/10/2017
אני בת 17 טופלתח במשלשלים קשים ולאורך זמן רב עקב עצירות , ובכמויות גדולות.חודש לאחר שהפסקתי ליטול אותם חשתי בכאבי ראש עזים ובחילות וכמובן בעיות קשות בכניסה לשירותים.
אני מסתובבת עם בטן נפוחה והרגשת מלאות ופחד שכעת שום דבר לא יעזור כי אולי המעיים כבר התרגלו .
מה עלי לעשות כדי להקל? הדברים הרגילים כמו סיבים תזונתים וכו לא ממש עוזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות ובחילות וכאבי ראש
איה הוד22/10/2017שלום רונית,
זה הכל קשור להכל. עצירות קשורה לבחילות וגם לכאבי ראש. מאחר ומערכת עיכול שלך עברה טראומה עם כמות גדולה מאוד של משלשלים, כעת היא לא מגיבה לשום דבר וזה הגיוני. לכן, אני תוהה האם תרופת סתבא שאתן לך פה אכן תעזורנה, אבל אכתוב לך אותן בכל זאת. מחובתי לומר לך שבמצב כמו שלך נדרש מה שאני מכנה "שיקום מערכת עיכול". זה תהליך תזונתי שמשלב צמחי מרפא ומצריך סבלנות ועקביות רבה. הוא מבוצע עם נטורופתית במפגשים אישיים.
הנה כמה טיפים לעצירות:
להקפיד על שתייה מים מרובה. 8-10 כוסות ביום.
אכילת תאנים או תמרים טריים על הבוקר.
לבשל שזיפים מיובשים במים, לקרר ולשתות את המים ולאכול את השזיפים.
דייסה משיבולת שועל וסובין.
להשרות זרעי פשתן שלמים במים ליממה - 1 כף על כוס מים. לשתות מסונן או עם הזרעים 1-3 כוסות ביום.
לשתות מיץ מחצי לימון בכוס מים חמימים עם כף שמן זית מכבישה קרה כל בוקר על קיבה ריקה וגם אחה"צ או בערב.
אכילת סלק אדום חי או מבושל חלקית. אפשר להכין מיץ סלק ולשתות. - יעיל ביותר. אם קיימת בעיית סוכר גבוה, או סוכרת הריונית אין לצרוך סלק, שכן הוא מכיל הרבה מאוד סוכרים.
אכילת ירקות טריים בעיקר ירוקים כגון, פטרוזיליה, חסה, עליי בייבי וכדומה.
בהצלחה
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)