טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני כבר תקופה שאני מרגישה בעיות בבליעה שקשה לי ליבלוע כל סוג אוכל אני חושבת שזה רק התחלה של המחלה ורציתי לדעת אך לטפל בזה או אך לאבחן את זה כמה יותר מהר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום תהילה, עלייך לגשת לבירור רפואי כדי להבין מה מקור הריפלוקס. למשל, אם יש בקע סרעפתי שגורם לזה אז צריך לבחון מה גודלו. אם הבקע קטן צריך ללמוד איך לאכול, מה לאכול, כמה לאכול, מתי לאכול כדי להקטין את התסמינים (לא בהכרח להעלים אותם לגמרי), אם הוא גדול - יש לשקול ביחד עם רופא את האופציה לניתוח כדי להחזיר חזרה את הקיבה למקומה מתחת לסרעפת. אם הגורם הוא עודף חומציות בקיבה, הליקובקטר או כל דבר אחר - גם את זה חשוב להבין כדי לדעת במה למקד את הטיפול.
גשי לרופא המשפחה שלך, סביר להניח שתופני לרופא גסטרו.
בהצלחה איה הוד ניקולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד