טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בת 30. עשיתי אבחון אירידיולוגי וראו לי קנדידה במעיים. אמרו לי לעשות דיאטה מאוד מוקפדת ללא מוצרי חלב, ללא שמרים ללא סוכרים אך לא הצלחתי לעמוד בזה. קניתי תמצית זרעי אשכוליות המכילות גם שרף מור וגם את צמח הטבבויה/לה פאצ'ו. השאלה שלי היא האם יש תופעות לוואי לתכשיר זה ?לכמה זמן מותר לקחת אותו ולמי אסור להשתמש בתמצית זרעי אשכוליות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום וברכה, תמצית זרעי אשכוליות שמכילה גם טבבויה (צמח אנטי פטרייתי מעולה) וגם מור (צמח נהדר למצבים פטרייתיים) זה מוצא מופלא. אי אפשר בהריון, אי אפשר מתחת לגיל 5. אלו התוויות הנגד הידועות לי. בהצלחה, איה הוד ניקולא נטורופתיה ורפואה משלימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל מטפל נותן הנחיות אחרות. אני למשל בקנדידה מגיעה ל 20 טיפות 3 פעמים ביום ל 3 חודשים ותמיד מוסיפה לזה גם פרוביוטיקה טובה ועוד פורמולה מצמחים לטיפול בקנדידה.