מידע רפואי
פורומים
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- רפואת עור משלימה
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- טרשת נפוצה
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- ניתוחי עיניים, ניתוחי עפעפיים
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- פסיכולוגיה ילדים
- עיסוי, כאבי גב
- רפואת שיניים
- רפואת עיניים ילדים
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועודיפעת אלקיים - מומחית באפילציה
אפילטורית מוסמכת בהסרת שיער לצמיתות על ידי אפילציה (אלקטרוליזה) ושעווה. בוגרת האקדמיה למקצועות הקוסמטיקה GIGI ACADEMI. מתמחה בפתרון בעיות צמיחה הפוכה, האטת צמיחה, הסרה לצמיתות של שיער לבן, בלונדיני וכהה, טיפולים בדלקת זקיק השערה.
- תמצית זרעי אשכוליות לטיפול בקנדידהנטלי31/10/2019
שלום,
בת 30. עשיתי אבחון אירידיולוגי וראו לי קנדידה במעיים.
אמרו לי לעשות דיאטה מאוד מוקפדת ללא מוצרי חלב, ללא שמרים ללא סוכרים אך לא הצלחתי לעמוד בזה.
קניתי תמצית זרעי אשכוליות המכילות גם שרף מור וגם את צמח הטבבויה/לה פאצ'ו. השאלה שלי היא האם יש תופעות לוואי לתכשיר זה ?לכמה זמן מותר לקחת אותו ולמי אסור להשתמש בתמצית זרעי אשכוליות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית זרעי אשכולות לקנדידה
איה הוד31/10/2019שלום וברכה,
תמצית זרעי אשכוליות שמכילה גם טבבויה (צמח אנטי פטרייתי מעולה) וגם מור (צמח נהדר למצבים פטרייתיים) זה מוצא מופלא. אי אפשר בהריון, אי אפשר מתחת לגיל 5. אלו התוויות הנגד הידועות לי.
בהצלחה,
איה הוד ניקולא
נטורופתיה ורפואה משלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נטלי31/10/2019תודה על תשובתך.
למשך כמה זמן ניתן לקחת אותו? אני לוקחת 10 טיפות בחצי כוס מים פעם ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרעי אשכוליות
איה הוד31/10/2019כל מטפל נותן הנחיות אחרות. אני למשל בקנדידה מגיעה ל 20 טיפות 3 פעמים ביום ל 3 חודשים ותמיד מוסיפה לזה גם פרוביוטיקה טובה ועוד פורמולה מצמחים לטיפול בקנדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?