מיץ כרוב לטיפול בדלקת בעין

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מיץ כרוב לטיפול בדלקת בעין
    גלי
    25/02/2020

שלום איה

כבר מעל שבועיים העין שלי אדומה (אחת) עשיתי קומפרסים של כורכום, קמומיל ובעיקר תה שחור. גם סתם מים חמים כפי שקראתי ברשת. גם מסג'ים עדינים בעפעפיים

למעשה המצב קצת השתפר. עדיין קמה בבוקר עם קצת נוזל שהתקשה. האם זאת מוגלה?

קראתי שמיץ כרוב עוזר. איך מכינים. (אין לי מכונות סחיטה) ואיך מטפלים. האם מדבק

האם מיץ אלוורה עדיף

הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעין

איה הוד
    25/02/2020

שלום לך,
    ראשית ממש מעוררת התפעלות ההשקעה שלך בטיפול בעין. אני שמחה שיש שיפור מה. אני לא מכירה שימוש במיץ כרוב לדלקת בעין (אני מכירה את זה בהקשר של אולקוס).
    שנית, אני ממליצה בחום לגשת לרופא. לא לשחק עם המצב הזה. אל תסכני את העין שלך. את לא יודעת מה בדיוק קורה שם, את לא יודעת מה זה הנוזל שהתקשה (אולי זו החמרה). לעיתים יש צורך לפנות לרפואה הקונבנציונלית. זה לא סותר במקביל להמשיך עם קומפרסים של קמומיל, אבל יהיה חסר אחריות מצידי להגיד לך במצב כזה להמשיך בטיפול הטבעי מבלי ללכת לראות רופא ולקבל טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך. לא שמתי לב שאת לא מטפלת בעיניים

גלי
    27/02/2020

אני לא אוהבת רופאים (:

אשאל בפורומים אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו