מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריפלוקס וצרבות במשך שנהמור07/03/2020
שלום.
בת 27, סובלת מרפלוקס וצרבות במשך שנה. יש לי בצקת
טופלתי בקונטרלק במשך 3 חודשים. כרגע אני עם דיקור וצמחי מרפא. לאחרונה קרוב שבועיים סובלת מבעיות בליעה במהלך האוכל האוכל לא יורד עד לסוף וקשה לבלוע, גם לאחר הבליעה יש כאבים חזקים. מזון רך וגם שתייה.
האם ניתן לטפל זאת על מנת שזה יעבור? או שזהו מצב כרוני לכל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רפלוקס, צרבות, בצקת וקושי בבליעה
איה הוד08/03/2020שלום לך,
כנטורופתית חשוב לי לגשת למקור הבעיה ולא לטפל רק בסימפטומים. לא ציינת אילו צמחים את מקבלת אבל חשוב לנסות לבדוק אם הצמחים באים לתת מענה כמו של הקונטרלק (להוריד חומציות וכו') או שהם מותאמים לגורם הבעיה.
לי אישית כמטפלת היה חשוב לנסות להבין מה המקור לכל זה. האם יש לך בקע סרעפתי? (אם כן אין לי הרבה מה להציע מבחינה טבעית חוץ מניתור של כמויות אוכל ואכילה נכונה כי בקע זו בעיה שפותרים עם ניתוח במידה והוא מספיק גדול. אחרת רוב הרופאים יגידו לך ללמוד לחיות איתו). האם הבעיה נובעת כתוצאה מחיידק הליקובקטר? אם כן, יש המון מה לעשות.
האם הבעיה נובעת כתוצאה מרגישות/אלרגיה למזון מסויים שאת אוכלת - את זה אני בודקת על ידי תזונת אלימינציה - אני מורידה את רוב המזונות מהתפריט ושמה אותך על תפריט מאוד בסיסי (בסיסי גם מבחינת סוגי המזונות וגם מבחינת מזון שהוא לא חומצי) ואם הקושי בבלעה נעלם וכל התסמינים נעלמים אז קל להסיק מסקנות.
שורה תחתונה: ממליצה על טיפול בשורש הבעיה. כדי לדעת מהו צריך יעוץ וטיפול מסודר ולא מענה סימפטומתי.
בהצלחה
איה ניקולא
המרכז לנטורופתיה ורפואה משלימה 09-7677621* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס
חגית פילובסקי08/03/2020הי,
סביר להניח שמי שנתן לך את הטיפול שכולל- דיקור וצמחי מרפא ידע לענות לך תשובות מדוייקות בהתאם למצבך.
במידה ולא- ממליצה לגשת לאיש מקצוע.
הטיפול צריך להיות מותאם לך ולחזק אותך במצבך, כולל מענה למה שעולה בדרך.
מאחלת לך רפואה שלמה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)