טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב הבנות שלי, בנות שנה סובלות מפעם לפעם מגירוי ואדמומיות באזור אברי המין. אני חושדת שזה נגרם מאכילת עגבניות ואו מאכלים עם רסק עגבניות וכרגע אני מונעת זאת מהן. בכל מקרה טיפלנו עם שמן אשחר רוסי שעזר אבל לא במקרים החמורים ונעזרו גם במשחה שקיבלנו מהרופאה שאינה טבעית אבל לא היתה ברירה. האם יש משחות או שמנים יותר אפקטיבים למקרים כאלה? מדובר ממש באדמומיות שמלווה בפצעונים קטנטנים בעור. תודה דלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם זו תפרחת טיטולים אפשר להשתמש למריחה במשחה שמכילה צינק. או טיפות רמדי הומיאופתית מצמח הנקרא BELADONA , במינון - 30 C חמש טיפות לפה, פעם ביום למשך חמישה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד