מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצירות שינה ודקירות בכל חלקי הגוףשמואל לוי21/03/2021
אני בן 82 סובל מעצירות חוסר שינה הולך לישון בין 2100 ל2200 ומתעורר ב 300 או 400 כמוכן ישלי דרירות שמםיעות בכל חלקי הגוף שמקפיצות אותי מרוב עוצמת הדקירות וזה מלווה בכאבי שרירים בכל חלקי הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
איה הוד21/03/2021שלום לך,
חסר לי מידע רב מאוד בשביל להמליץ לך על משהו יעיל. טיפלתי במצבים כמו שלך רבות וצריך לזכור שמערכת העיכול שלך גם היא בת 82 ולעיתים נדרש שיקום שלה וזה יכול לקחת זמן. לא ברור האם הדקירות שאתה מתאר קשורות לעצירות או לא ולכן לא אוכל להתייחס אליהן. אני מניחה שהלכת להיבדק אצל רופא דסטרו בעניין?
בשלב ראשון אפשר להתחיל לשתות כל בוקר מים עם חצי לימון סחוט וכף שמן זית ולמהול בתוכו גם 15 מ"ל אלוורה לשתייה. אפשר לשלב אכילת 2-3 שזיפים מיובשים אם אין בעייה של סוכר. אפשר לעשות עיסויים לבטן בכיוון השעון ולהקפיד לשתות מספיק מים. גם דיקור סיני יכול להועיל רבות.
אבל הכי חשוב זה ללכת בצורה מסודרת לנטורופתית כדי שתבין לעומק את הבעיה ותסייע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)