עצירות שינה ודקירות בכל חלקי הגוף

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• עצירות שינה ודקירות בכל חלקי הגוף
    שמואל לוי
    21/03/2021

אני בן 82 סובל מעצירות חוסר שינה הולך לישון בין 2100 ל2200 ומתעורר ב 300 או 400 כמוכן ישלי דרירות שמםיעות בכל חלקי הגוף שמקפיצות אותי מרוב עוצמת הדקירות וזה מלווה בכאבי שרירים בכל חלקי הגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות

איה הוד
    21/03/2021

שלום לך,
    חסר לי מידע רב מאוד בשביל להמליץ לך על משהו יעיל. טיפלתי במצבים כמו שלך רבות וצריך לזכור שמערכת העיכול שלך גם היא בת 82 ולעיתים נדרש שיקום שלה וזה יכול לקחת זמן. לא ברור האם הדקירות שאתה מתאר קשורות לעצירות או לא ולכן לא אוכל להתייחס אליהן. אני מניחה שהלכת להיבדק אצל רופא דסטרו בעניין?
    בשלב ראשון אפשר להתחיל לשתות כל בוקר מים עם חצי לימון סחוט וכף שמן זית ולמהול בתוכו גם 15 מ"ל אלוורה לשתייה. אפשר לשלב אכילת 2-3 שזיפים מיובשים אם אין בעייה של סוכר. אפשר לעשות עיסויים לבטן בכיוון השעון ולהקפיד לשתות מספיק מים. גם דיקור סיני יכול להועיל רבות.
    אבל הכי חשוב זה ללכת בצורה מסודרת לנטורופתית כדי שתבין לעומק את הבעיה ותסייע לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו