מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטן נפוחהטובה19/06/2008
השאלה שלי .אני שומרת על דיאטה ואוכלת מאכלים עם סיבים תזונתיים אני עושה התעמלות ובאופני כושר וקשה לי להוריד את הבטן .היתי רוצה עיצה איך להוריד את הבטן ומה מפריע להורדה . תודה מראש אשמח לשמוע תשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטן נפוחה
איה הוד20/06/2008הי טובה,
וואוו את מעלה כאן שאלה חשובה מאוד, ולפני שהענה לך חשוב לי לברר האם זאת נפיחות של השמנה או נפיחות של גזים.
אם זאת נפיחות של גזים סימן שאת אוכלת יותר מידי סיבים!!!
כן כן, גם עודף סיבים יכול להזיק. לגרום לנפיחות רצינית בבטן.
אם זה שומן - הדבר היחיד הוא פעילות אירובית אינטנסיבית וארוכה יותר (לא פרטת כמה את עושה אז קשה קצת להתייחס) אבל בעניין הזה אין שליטה כל כך על מאיפה יורד השומן כי הוא יורד מכל הגוף וצריך לקוות שהוא ירד בסופו של דבר גם בבטן.
נ.ב
יכול להיות שאת חושבת שאת אוכלת טוב אבל זה לא באמת נכון. אני לא אומרת שזה המצב, אך ישנם מקרים אצלי בקליניקה שאנשים שוטחים בפני את התזונה שלהם, והם משוכנעים שהם אוכלים נהדר וטוב, ובסוף מסתבר להם שהם אוכלים גרוע מאוד....
אולי מה שאת אוכלת לא מתאים לך ספציפית....זה גם כיוון שצריך לברר בטיפול.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)