מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- R45בוני22/06/2008
שלום,
אני כבר כמה ימים סובלת מכאב גרון והיום בדרך לעבודה עצרתי בבית מרקחת וקיבלתי את טיפות ה R45. בעבודה לקחתי 7 טיפות והמתנתי.
לאחר כחצי שעה התחלתי להרגיש שחם לי מאד, לא כ"כ מאופסת, קצת מרחפת, מצחקקת. בטוח שאני לא מסוגלת לנהוג כרגע וגם קצת מסוחררת.
בדף ההסבר לא היה מצויין שום דבר על תופעות לוואי לכן הייתי שמחה אם היית מסבירה לי מה בדיוק קורה.
תודה והמשך יום טוב
בוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון
שירי חבקין22/06/2008לבוני שלום
אני ממתינה לתשובתה של איה שכן אינני מכירה
את המרכיבים בתכשיר שרכשת,
בנתיים לגבי כאבי הגרון אני ממליצה על שתיה של תה מרווה
על מיצוי חזק של פרופוליס- לגרגר ולשתות
ועל מיץ מלימון ודבש.
ממש כמו הסבתות של פעם
בריאות
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
R45
איה הוד22/06/2008הי בוני,
ובכן, התכשיר שרכשת הוא הומיאופתי (או יותר נכון, הומוטוקסיקולוגי - כלומר הומיאופתי מודרני), הוא מיועד לצרידות וחולשה של מיתרי הקול, לכאבים ודלקות גרון אקוטיות או כרוניות וכל מה שקשור בכך.
השפעת הטיפות הללו - לא - יכולה להיות מיידית בשום צורה שהיא - זה לא עובד כמו בטיפולים קונבנציונליים. לכן, ההשארה היחידה שיש לי לתגובה שלך היא, שאת רגישה בצורה יוצאת דופן לאלכוהול שנמצא במוצר (הסימפטומים מתאימים לשתיית אלכוהול), כי לא ידוע לי על כך שאחד מהחומרים שנמצאים שם ובדילולים שהם נמצאים שם יכולים לגרום לתגובות הללו.
האלכוהול שם הוא כל כך מינורי עד כדי שנותנים את הטיפות הללו אפילו לתינוקות ללא כל בעיה, אך כנראה קיימת אצלך רגישות. האם דיללת אותן במים או ששמת ישר בפה?
אין לי הסבר אחר....
בכל אופן, לכאבי גרון ניתן לרסס לגרון את האכינצאה יחד עם פרופוליס וצמח המור שהוא מחטא נפלא.
באהבה רבה,
איה הוד
התופעה אותה את מתארת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)