R45

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• R45
    בוני
    22/06/2008

שלום,
    אני כבר כמה ימים סובלת מכאב גרון והיום בדרך לעבודה עצרתי בבית מרקחת וקיבלתי את טיפות ה R45. בעבודה לקחתי 7 טיפות והמתנתי.
    לאחר כחצי שעה התחלתי להרגיש שחם לי מאד, לא כ"כ מאופסת, קצת מרחפת, מצחקקת. בטוח שאני לא מסוגלת לנהוג כרגע וגם קצת מסוחררת.
    בדף ההסבר לא היה מצויין שום דבר על תופעות לוואי לכן הייתי שמחה אם היית מסבירה לי מה בדיוק קורה.
    תודה והמשך יום טוב
    בוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    R45

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גרון

שירי חבקין
    22/06/2008

לבוני שלום
    אני ממתינה לתשובתה של איה שכן אינני מכירה
    את המרכיבים בתכשיר שרכשת,
    בנתיים לגבי כאבי הגרון אני ממליצה על שתיה של תה מרווה
    על מיצוי חזק של פרופוליס- לגרגר ולשתות
    ועל מיץ מלימון ודבש.
    ממש כמו הסבתות של פעם
    בריאות
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• R45

איה הוד
    22/06/2008

הי בוני,

ובכן, התכשיר שרכשת הוא הומיאופתי (או יותר נכון, הומוטוקסיקולוגי - כלומר הומיאופתי מודרני), הוא מיועד לצרידות וחולשה של מיתרי הקול, לכאבים ודלקות גרון אקוטיות או כרוניות וכל מה שקשור בכך.

השפעת הטיפות הללו - לא - יכולה להיות מיידית בשום צורה שהיא - זה לא עובד כמו בטיפולים קונבנציונליים. לכן, ההשארה היחידה שיש לי לתגובה שלך היא, שאת רגישה בצורה יוצאת דופן לאלכוהול שנמצא במוצר (הסימפטומים מתאימים לשתיית אלכוהול), כי לא ידוע לי על כך שאחד מהחומרים שנמצאים שם ובדילולים שהם נמצאים שם יכולים לגרום לתגובות הללו.
    האלכוהול שם הוא כל כך מינורי עד כדי שנותנים את הטיפות הללו אפילו לתינוקות ללא כל בעיה, אך כנראה קיימת אצלך רגישות. האם דיללת אותן במים או ששמת ישר בפה?

אין לי הסבר אחר....

בכל אופן, לכאבי גרון ניתן לרסס לגרון את האכינצאה יחד עם פרופוליס וצמח המור שהוא מחטא נפלא.

באהבה רבה,
    איה הוד
    התופעה אותה את מתארת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו