איך להאריך שיער בטבעיות ?

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• איך להאריך שיער בטבעיות ?
    לילך
    01/07/2008

טוב! יש לי שיער מקורזל מאוד מאוד ואני רוצה לגרום לו להראות טוב יותר האם יש תרופת סבתא שגורמת לשעיר להתארך מהר יותר ולהיות יותר חלק? אני אשמח אם תענו לי לאלה שיענו. תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להאריך שיער בטבעיות ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בריא

איה הוד
    03/07/2008

הי לילך,

איני לא משוכנעת שניתן להשפיע באופן מדוייק על קצב צמיחת השיער, אך אם את רוצה שיער בריא, זוהר, חזק ושופע את צריכה לאכול טוב ונכון, לשתות הרבה מים, לוודא שאין לך חסרים תזונתיים, לשתות כל יום מיץ עשב חיטה או לבלוע כדור של עשב דגנים, לעעשות פעילות גופנית (המרצת הדם בגוף מאפשרת הגעת דם גם לאיזורים הפריפריים כגון הקרקפת...השיער ניזונה מחומרי הזנה המגיעים דרך הדם...)

חליטות רוזמרין יהיו נהדרות, עיסויים לקרקפת עם שמנים אתרים, להמנע מצבע, חומרים כימיים לשיער, להמנע מפן וכו'...

כדי להחליק את השיער באמצעים טבעיים תוכלי לשאול בפורום שיער.

בהצלחה!
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 בציים

יוסף
    09/09/2008

2 בצייםם ושנה יש לך שער הרוךך בשביל מה יש פפריקה מלח ושמןן כדיי שנסים בשער ז יאללה בנות קצת מזה וקצת מיזה ותרוא את הבדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוווווססף

עדדדדדן (:
    18/02/2009

חח יוסף צריך לשתות את הביצים או לשים על השיער ?! , יום טטוווב ;]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?

נמרוד
    20/03/2010

שלום שמי נמרוד ואני מנסה להאריך שיער אני כבר בערך באמצע הדרך הפוני שלי היה ארוך מדי אז ספר ניסה לספר אותו והוא עשה אותו קצר מדי ועכשיו אני לא נראה טוב מה עליי לעשות?????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו