מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להאריך שיער בטבעיות ?לילך01/07/2008
טוב! יש לי שיער מקורזל מאוד מאוד ואני רוצה לגרום לו להראות טוב יותר האם יש תרופת סבתא שגורמת לשעיר להתארך מהר יותר ולהיות יותר חלק? אני אשמח אם תענו לי לאלה שיענו. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיער בריא
איה הוד03/07/2008הי לילך,
איני לא משוכנעת שניתן להשפיע באופן מדוייק על קצב צמיחת השיער, אך אם את רוצה שיער בריא, זוהר, חזק ושופע את צריכה לאכול טוב ונכון, לשתות הרבה מים, לוודא שאין לך חסרים תזונתיים, לשתות כל יום מיץ עשב חיטה או לבלוע כדור של עשב דגנים, לעעשות פעילות גופנית (המרצת הדם בגוף מאפשרת הגעת דם גם לאיזורים הפריפריים כגון הקרקפת...השיער ניזונה מחומרי הזנה המגיעים דרך הדם...)
חליטות רוזמרין יהיו נהדרות, עיסויים לקרקפת עם שמנים אתרים, להמנע מצבע, חומרים כימיים לשיער, להמנע מפן וכו'...
כדי להחליק את השיער באמצעים טבעיים תוכלי לשאול בפורום שיער.
בהצלחה!
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 בציים
יוסף09/09/20082 בצייםם ושנה יש לך שער הרוךך בשביל מה יש פפריקה מלח ושמןן כדיי שנסים בשער ז יאללה בנות קצת מזה וקצת מיזה ותרוא את הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוווווססף
עדדדדדן (:18/02/2009חח יוסף צריך לשתות את הביצים או לשים על השיער ?! , יום טטוווב ;]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות?
נמרוד20/03/2010שלום שמי נמרוד ואני מנסה להאריך שיער אני כבר בערך באמצע הדרך הפוני שלי היה ארוך מדי אז ספר ניסה לספר אותו והוא עשה אותו קצר מדי ועכשיו אני לא נראה טוב מה עליי לעשות?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)