מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית פיגמנטציהאדווה04/07/2008
שלום, אני סובלת מבעית פיגמנטציה,ניסיתי מספר מישחות אך נחלתי אכזבה שמעתי על משחת קלנדולה שהינה עוזרת בהבהרת פיגמנטציה האם יש משחת קלנדולה ספציפית לפיגמנטציה? או שזו אותה המשחה אשר מיועדת במקור לטיפול בצלקות? אשמח לקבל תשובה תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיגמנטציה
איה הוד05/07/2008הי אדווה,
אצפה לתשובתה של שירי כי היא יודעת בתחום הזה יותר ממני.
אני לא יודעת אילו משחות ניסית עד היום, אך אם אלו היו טיפולים קונבנציונליים שנחלו כישלון, אז אני לא יודעת אם צריך לפתח ציפיות גדולות לגבי הקלנדולה. אך אולי אני טועה.
בכל מקרה, אין ספק שזה שווה ניסיון.
נ.ב
אם את לוקחת גלולות למניעת הריון - הימנעי מחשיפה לשמש.
תמיד השתמשי במקדם הגנה טוב לפנים.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלנדולה
שירי חבקין06/07/2008אדווה שלום רב
משחת קלנדולה יכולה בהחלט לשפר את המצב
אולם כפי שאיה מעירה אין לצפות לניסים כיוון שמדובר
במוצר טבעי ועדין ואילו בעיית הפיגמנטציה היא די עקשנית
וקשה לסילוק.
תוכלי להשלים את הטיפול עם חימר ירוק שעוזר לחדש את העור
ולכן מתאים גם לטיפול בפיגמנטציה קלה בשילוב עם קלנדולה.
אני מכירה את המשחה של וולדה אותה מורחים לתינוקות
אבל לדעתי כל משחה המכילה אחוז גבוה של הצמח תעשה את העבודה
תוכלי בנוסף להכין חליטה של הפרחים הצהובים ולשטוף איתם את הפנים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמעתי על לימון וכורכום
יודעת07/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)