פצעים וצלקות ברגליים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פצעים וצלקות ברגליים
    שיר
    08/07/2008

שלום רב, אני סובלת שנים מפצעים ברגליים כתוצאה משערות שנכנסו לי מתחת לעור לאחר הורדת שיער. אין לי אפשרות לעשות טיפול להסרת שערות לצמיתות על ידי לייזר או אפילציה. רופאי עור נתנו לי משחות אנטיביוטיות וקורדיזונים שאיני מעוניינת להשתמש בהם. כתוצאה מהפצעים יש לי גם צלקות ואני מתביישת ללכת עם מכנסיים קצרים. אשמח לקבל עצה לגבי הפצעים ולגבי הצלקות. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים וצלקות ברגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים וצלקות ברגליים

איה הוד
    08/07/2008

אהלן שיר,

אוי, את מעלה כאן בעיה מוכרת ואכזרית :-)
    צמיחת שיער מתחת לעור יוצרת לעיתים דלקות ומוגלות ואבצסים וזה כואב!!!

הפתרון הוא באמת הסרת שיער בלייזר אך אם אין לך אפשרות לעשות טיפול זה אז אני רק אומר כמה דברים מידע אישי:

1. מידי יומיים יש להבריש את העור עם מברשת מיוחדת בעלת שיער קשה. הברשה זו גם מעצימה את זרימת הדם וגם מסירה תאי עור מתים. הברשה זו יכולה לסייע במניעת הצמיחה של השיער לתוך העור אם תקפידי לעשותה.
    2. גילוח על פני מריטה. ישנן נשים שהגילוח מונע אצלן לפחות חלקית את הבעיה, מאחר וקצה השיערה המגולחת נשאר בחוץ ואז הוא גדל החוצה ולא מתחת לעור כמו שיכול לקרות בסיכוי גבוהה יותר אם השיערה נמרטה מהשורש.

לגבי הצלקות והפצעים: משחת קלנדולה!!!

:-)
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התייחסותך.

שיר
    09/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו