פטרת

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פטרת
    הודיה
    10/07/2008

איזה צממח יכול לעזור לבעיה של פטרת בציפרוניים? זה קיץ ואני מתפדחת ללכת עם סנדלים . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת

איה הוד
    10/07/2008

הי הודיה,

פטריה בציפורניים היא אחד הדברים הכי עקשניים לטיפול, עד כדי כך שאני כמעט ואומרת שאין לזה טיפול.
    ועכשיו קצת יותר ספציפית:
    הטיפול הוא טיפול מאוד קשה - את צריכה להיות לפחות עקשנית כמו הפטריה: למרוח, לגזור, לשייף את הציפורן כל יום...אחרת הציפורן הנגועה ממשיכה להדביק את הציפורן הבריאה.

יש צמח בשם "נים" שמגיע במשחה שיכול מאוד מאוד לעזור לך חיצונית, ניתן אף לזגור את הציפורן הכי הרבה שאפשר - ממש עד שכמעט יורד דם ולטפטף ולנסות להחדיר פנימה מתחת לציפורן את הנים ושמנים כגון שמן עץ התה.

וכמובן וכמובן אני ממליצה על טיפול פנימי, כי אי אפשר לטעמי לטפל בבעיה הזו רק מבחוץ באופן קוסמטי. יש לתת טיפול פנימי בצמחי מרפא לחיזוק מערכת החיזוק יחד עם צמחים אנטי-פטריתיים שמותאמים לך באופן אישי על ידי מטפל.

שמרי על התזונה שלך כי יש לה קשר לכך, אל תאכלי מזונות שהפטריה אוהבת כגון סוכרים.

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו